Αναστασία Παντούση για “Κόκκινο Ποτάμι”: «Όταν τελείωσε θεωρούσαμε όλοι ότι είχε ολοκληρωθεί, δεν γνωρίζαμε ότι…»

Στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» μίλησε σήμερα (19/7) η Αναστασία Παντούση!

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιτυχημένη σειρά «Κόκκινο Ποτάμι», τονίζοντας πως δεν πίστευε ότι θα πάει για δεύτερο κύκλο και πως όλοι οι ηθοποιοί που συμμετείχαν σε αυτή θεωρούσαν ότι είχε ολοκληρωθεί ο κύκλος της.

«Όταν τελείωσε το Κόκκινο Ποτάμι θεωρούσαμε όλοι ότι είχε ολοκληρωθεί. Δεν γνωρίζαμε ότι θα γίνει και δεύτερος κύκλος. Μόλις έγινε η ανακοίνωση τηλεφωνικά, που με πήρε ο κύριος Μανουσάκης, πραγματικά εξεπλάγην και δεν το περίμενα καθόλου. Δεν το περίμενα καθόλο.

Τώρα το συναίσθημα είναι ότι βρισκόμαστε

στη Θεσσαλονίκη για τα γυρίσματα, έχουμε δεχθεί ήδη την αγάπη του κόσμου και είναι απίστευτο πως τότε και τώρα ο κόσμος είναι πολύ πρόθυμος στο να έρθει και να βοηθήσει με πολύ αγάπη.

Τι θα κάνει η Ιφιγένεια στον δεύτερο κύκλο, να σας πω την αλήθεια, ούτε γω γνωρίζω ακριβώς… Τα επεισόδια ακόμα τα παίρνουμε χέρια μας και ανυπομονούμε και εμείς να δούμε τη συνέχεια. Βήμα – βήμα, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα σίγουρα. Σε εκείνη την εποχή τίποτα δεν ήταν εύκολο οπότε περιμένω και γω, μαζί με εσάς, να δω τη συνέχεια», ανέφερε μεταξύ άλλων η Αναστασία Παντούση.

Διαβάστε ακόμα:

Βάνα Μπάρμπα: Η αποκάλυψη για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό -«Με τσάκισε, ακόμα δεν μπορώ να συνέλθω…»

Πάνος Σταθακόπουλος για την αποφυλάκιση του Λιγνάδη: «Ρωτώ αν δικαιώθηκαν τα θύματα»

Ρεγγίνα Μακέδου: «Είμαι ακόμα στο νοσοκομείο, είναι μια πολύ χρονοβόρα διαδικασία»

Keywords
Τυχαία Θέματα