Αγγελική Ηλιάδη: Η αντίδραση των παιδιών της όταν τους ανακοίνωσε πως θα μπει στη “Φάρμα”

Πολύς ντόρος είχε δημιουργηθεί το προηγούμενο διάστημα για το αν η Αγγελική Ηλιάδη θα συμφωνούσε τελικά να μπει στη «Φάρμα». Πλέον είναι επίσημο και η τραγουδίστρια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις για τη συμμετοχή της στο ριάλιτι, στο Πρω1νό την ημέρα που φωτογραφήθηκε για τη «Φάρμα».

Δείτε ΕΔΩ όσα είπε!

Σήμερα το πρωί (7/11), μάλιστα, η τραγουδίστρια μίλησε στην κάμερα

της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» και αναφέρθηκε στους λόγους που αποφάσισε να λάβει μέρος στο ριάλιτι. Παράλληλα, αποκάλυψε πώς αντέδρασαν οι γιοι της όταν τους ανακοίνωσε πως μπαίνει στη «Φάρμα».

«Είμαι πάρα πολύ καλά. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη. Είναι από τις λίγες φορές που νιώθω τόσο χαρούμενη για αυτό που πάνω να κάνω. Πραγματικά είναι πρωτόγνωρο για εμένα, αλλά το ήθελα πάρα πολύ. Σκεφτόμουν ότι ήθελα να τακτοποιήσω τις εκκρεμότητές μου, να νιώσω ασφάλεια για το που θα αφήσω τα παιδιά μόνα τους. Το μεγαλύτερό μου άγχος είναι αυτό, τα παιδιά.

Ο μεγάλος μου γιος το πρώτο πράγμα που μου είπε είναι “μην μπεις θα με κάνεις ρεζίλι”. Ο μικρός μπορεί να προσαρμοστεί εύκολα. Έπαιξε λίγο θέατρο στην αρχή, έκανε ότι κλαίει αλλά στο τέλος είπε “δεν πειράζει μαμά, θα σε βλέπω από την τηλεόραση”.

Αν είχατε μια κάμερα στο σπίτι μου θα βλέπατε μια τρελή όλη μέρα να κάνει δουλειές. Θα προσπαθήσω και για τα υπόλοιπα στη “Φάρμα”. Είναι πάρα πολύ καινούργιο, αλλά είναι μια διέξοδος, από την καθημερινότητα, από τη ρουτίνα. Οι δουλειές εκεί πρέπει να γίνονται από όλους. Με αγχώνει λίγο το θέμα του μπάνιου, του κρύου έξω και του φαγητού. Όμως έχω αρχίσει να κλείνω λίγο το στομάχι μου για να μη μου έρθει απότομα», είπε χαρακτηριστικά η Αγγελική Ηλιάδη.

Διαβάστε ακόμα:

Τζένη Μπαλατσινού: Φωτογραφίζει τον Βασίλη Κικίλια αγκαλιά με τον δέκα μηνών γιο τους

Χείμαρρος ο παππούς του Mad Clip: «Η Αρετή ήρθε στα “40” λες και πάει στα μπουζούκια, τη θεωρώ ηθικό αυτουργό»

J2US-Ιωάννα Τούνη: Απαντά για την οικειοθελή της αποχώρηση και τις φήμες εγκυμοσύνης

Keywords
Τυχαία Θέματα