Αγγελική Λάμπρη: Όσα αποκάλυψε για τον Περικλή Κονδυλάτο, τον Γιώργο Κοψιδά και το Survivor!

Η Αγγελική Λάμπρη έχει επιστρέψει ανανεωμένη από το Survivor, στο οποίο συμμετείχε όπως δήλωσε στον Νίκο Μουτσινά χωρίς να το πολυσκεφτεί.

«Πέρασα πάρα πολύ ωραία, τώρα νιώθω  περίεργα που είμαι απ’ έξω και τα βλέπω. Αν είχα παραμείνει, τώρα θα είχα πιάσει κουβέντα με όλα τα ζωντανά της παραλίας μας. Πέρασα πολύ ωραία, έκανα φιλαράκια! Όταν ήμουν εκεί, ήμασταν καλά. Έφυγα κι έγινε χαμός. Δεν ήταν καθόλου έτσι στην αρχή. Ήμασταν καλά στην αρχή, κάναμε πλάκα, περνάγαμε καλά και τώρα γίνεται

ένας χαμός», είπε αρχικά η Αγγελική Λάμπρη.

Η ηθοποιός όσο βρισκόταν στο παιχνίδι, έκανε πολλή παρέα με τον Περικλή Κονδυλάτο και εύλογα ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε για ακείνον.

«Δεν ήταν έτσι ο Περικλής όταν ήμουν εκεί. Κάναμε πολύ πλάκα με τον Περικλή, περνάγαμε πολύ ωραία. Αλήθεια σου λέω. Κάτι έχει γίνει. Ήταν μια πολύ όμορφη εμπειρία και δεν μετάνιωσα που το έκανα. Μέχρι και τη στιγμή που υπέγραψα, δεν ήμουν σίγουρη αν θέλω να πάω. Το αποφάσισα εκείνη τη στιγμή», ανέφερε εκείνη.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ενώ στην συνέχεια η ηθοποιός ανέφερε: «Ήταν πολύ γλυκός ο Περικλής. Περνούσαμε πάρα πολύ ωραία. Ήταν ο μόνος που κάναμε πλάκα», ενώ όταν ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε αν έχει γίνει κάτι με τον Γιώργο Κοψιδά εκείνη δε θέλησε να επεκταθεί και αρκέστηκε να πει μόνο ότι εμείς βλέπουμε λίγα πλάνα από ένα 24ωρ», ενώ στη συνέχεια της κουβέντας πρόσθεσε: «Η Κάτια και ο Γιώργος ήταν λίγο μόνοι τους και πολύ μαζί απομονωμένοι. Δεν είναι κακό. Ήθελαν την ησυχία τους».

Δείτε όλα όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Survivor: « Τον Ντάνο για να τον ψήφιζαν 7 – 8 άτομα, πιστεύεις ότι ήταν σε αυτούς συμπαθητικός;»

Φίλη του Περικλή Κονδυλάτου μιλά στο “Πρω1νό”: “Σκάβει το λάκκο του και είναι κρίμα”

Φαίη: Το σημαντικό μήνυμα που έστειλε on air για τη σεξουαλική παρενόχληση!

Keywords
Τυχαία Θέματα