Αγγελική Νικολούλη: Ξέγνοιαστες στιγμές στην Πάρο – Βίντεο από έξοδό της

Μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά, γεμάτη θέματα που συγκλόνισαν το πανελλήνιο, έφτασε η στιγμή για την Αγγελική Νικολούλη να κάνει τις διακοπές της. Η παρουσιάστρια του «Φως του Τούνελ», που γι’ ακόμα μια σεζόν κέρδισε την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κοινού, σημειώνοντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης, βρίσκεται στην Πάρο μαζί με την παρέα της.

Και μπορεί η Αγγελική Νικολούλη να κάνει επιλεκτικές αναρτήσεις στα social media κυρίως για επαγγελματικά ζητήματα, ωστόσο οι φίλοι της φρόντισαν να μας

δώσουν μία γεύση από τη βραδινή έξοδό τους στη Νάουσα της Πάρου. Η παρουσιάστρια του Mega έχει αδυναμία στο συγκεκριμένο νησί των Κυκλάδων και έτσι το επιλέγει πολύ συχνά για τις διακοπές της.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/08/220803131451_1.mp4

Όπως θα δείτε στα βίντεο που δημοσιεύτηκαν στο Instagram, όλη η παρέα τραγουδάει και απολαμβάνει το κρασί της σε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά του νησιού. Η Αγγελική Νικολούλη ξέγνοιαστη και χαμογελαστή χαίρεται τη βραδιά της, κάνοντας έτσι το πιο ευχάριστο διάλειμμα από τους έντονους ρυθμούς της καθημερινότητάς της.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2022/08/220803131607_2.mp4

Διαβάστε ακόμα:

 Η Μαντώ Γαστεράτου μπήκε στο μαιευτήριο – «Λέτε σήμερα να έρθει;»

 Κώστας Μπακογιάννης: Βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό – Νοσεί κι ο γιος του

 Η Μαρία Αναστασοπούλου στον ΑΝΤ1 – Η επίσημη ανακοίνωση

Keywords
Τυχαία Θέματα