Ανίτα Μπραντ: Δημοσίευσε την πιο τρυφερή φωτογραφία με τους δύο γιους της!

Πριν από λίγο καιρό, η Ανίτα Μπραντ και ο Χάρης Χριστόπουλος έγιναν ξανά γονείς! Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα την είδηση της εγκυμοσύνης και έτσι κανείς δεν γνώριζε πως περίμεναν έναν ακόμη γιο!

«Ήταν δύσκολο για μένα, γιατί δεν μπορούσα να πάω πουθενά. Υπάρχουν ατυχίες, δυσκολίες, προσευχηθήκαμε πολύ», είχε εξομολογηθεί η Ανίτα Μπραντ για τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα».

Η γνωστή make-artist έχει αφοσιωθεί πλήρως στην ανατροφή των παιδιών της και έχει πλέον ελάχιστο ελεύθερο χρόνο. Ωστόσο, η γλυκιά μανούλα προλαβαίνει που και

που να κάνει κάποια ανάρτηση με τους μικρούς της πρίγκιπες στα social media.

Το πρωί της Τρίτης 23/5, μάλιστα, η Ανίτα Μπραντ θέλησε να καλημερίσει τους διαδικτυακούς της φίλους με ένα ιδιαίτερα τρυφερό στιγμιότυπο των δύο γιων της.

Συγκεκριμένα, η ίδια απαθανάτισε τα αγόρια της την ώρα που κοιμόντουσαν, με το σχετικό στιγμιότυπο να το δημοσιεύει λίγο αργότερα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

View this post on Instagram

A post shared by Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand)


«Όταν με ρωτάνε πως τα πάει ο Χριστάκος με το μπεμπέ», έγραψε χαρακτηριστικά η Ανίτα Μπραντ στην λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε ακόμα:

Survivor All Star -Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Μαριάννα Τουμασάτου: «Η Ελλάδα είναι η βασίλισσα της παρεμβατικότητας»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Έκανε «δοκιμαστικό» για την εκπομπή του Λιάγκα; Η απάντησή της

Keywords
Τυχαία Θέματα