Άννα Μπεζάν στο Πρω1νό: Ο τρόπος που ανακοίνωσε στον Δημήτρη Παππά ότι είναι έγκυος και το φύλο του μωρού τους

Η Άννα Μπεζάν κάθισε στην πολυθρόνα του Πρω1νού και μίλησε στον Γιώργο Λιάγκα για τη σχέση της με τον Δημήτρη Παππά και την εγκυμοσύνη της. Η ταλαντούχα ηθοποιός αποκάλυψε πώς έμαθε ότι είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της ενώ εξομολογήθηκε και τον τρόπο που το ανακοίνωσε στον σύντροφό της.

Η γνωριμία τους τον Οκτώβριο του 2021

«Τον Δημήτρη τον γνώρισα τον Οκτώβριο. Συναντηθήκαμε τον Νοέμβριο γιατί υπήρξε ένα κυνηγητό από την πλευρά του. Εγώ δεν είχα δώσει σημασία στην αρχή. Είχαμε και κινηματογραφική γνωριμία. Με έσωσε από μία πόρτα. Ήμασταν

στα μπουζούκια στη Θεσσαλονίκη, δεν τον είχα προσέξει όλο το βράδυ αλλά ούτε αυτός, τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται. Είχαμε πάει ταυτόχρονα στην τουαλέτα και με έσωσε από μία πόρτα που θα μου ερχόταν στο πρόσωπο. Ήταν ήρωας».

Ο γάμος και το φύλο του μωρού

«Θα παντρευτούμε κάποια στιγμή. Το έχουμε συζητήσει. Σίγουρα θα κάνουμε έναν πολιτικό γάμο γιατί υπάρχει και η εγκυμοσύνη. Τώρα είμαι τεσσάρων μηνών. Δεν ξέρουμε ακόμα το φύλο. Πολύ πιθανόν να είναι αγοράκι αλλά δεν ξέρουμε ακόμα σίγουρα. Ήταν καρμικά όλα».

Η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης και η ανακοίνωση στον Δημήτρη Παππά

«Ήταν Παρασκευή βράδυ και θα ταξίδευα στην Αθήνα. Λίγο πριν συνειδητοποίησα πως είχα πέντε ημέρες καθυστέρηση και μου μύριζαν τροφές, οι οποίες μου άρεσαν. Είχα όλα τα συμπτώματα περιόδου, οπότε δεν έδωσα άλλη σημασία και κάνω ένα τεστ από περιέργεια. Έκανα ένα τεστ βγήκε θετικό, έκανα και ένα δεύτερο και βγήκε και αυτό θετικό. Ο Δημήτρης περίμενε…

Του έστειλα φωτογραφία το τεστ εγκυμοσύνης και του είπα ότι “δεν ξέρω ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος για να το πεις αλλά είμαι έγκυος”. Ο Δημήτρης νόμιζε ότι του κάνω πλάκα. Εγώ ήμουν σοκαρισμένη όταν το έμαθα και δεν μπορούσα να επικοινωνήσω. Ο Δημήτρης ήταν πιο ψύχραιμος.  Με στήριξε πολύ. Τα βάλαμε κάτω, τα σκεφτήκαμε και είπαμε να το κρατήσουμε».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Κοψιδάς: «Είχα σχέση με κοπέλα που ήταν έγκυος από άλλον… Αν μου το ζητούσε θα το αναγνώριζα»

 Ιορδάνης Χασαπόπουλος: Φεύγει η Ανθή Βούλγαρη από την εκπομπή; Σε ποια παρουσιάστρια έκαναν πρόταση;

Έλενα Κουντουρά: «Δεν θα το πιστέψετε ποια είναι η ηλικία μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα