Άννα Χατζησοφιά: «Ήμουν 12 ετών, όταν έμαθα ότι οι θείοι μου είναι οι βιολογικοί μου γονείς»

Η Άννα Χατζησοφιά παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τα «Νεοκλασικά» στον Alpha αλλά και τα παιδικά της χρόνια. Η ίδια εξομολογήθηκε, παράλληλα, πως την υιοθέτησαν οι θείοι της και έμαθε την αλήθεια από τους βιολογικούς γονείς της, όταν ήταν 12 ετών.

Για τα «Νεοκλασικά»: «Όταν μας έγινε η πρόταση από τον Alpha για τα Νεοκλασικά είπαμε αμέσως ναι. Υπογράφουμε το “Ο φίλος μου ο Λευτεράκης”, το οποίο έχει ήδη γυριστεί και προσεχώς

τον Μαυρογιαλούρο».

Για τις σπουδές της: «Ήμουν στην ΑΣΟΕ αλλά δεν πήρα το πτυχίο γιατί παράλληλα πήγα στη δραματική σχολή και με το που τελείωσε άρχισα να δουλεύω».

Για τα παιδικά χρόνια της: «Μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη μέχρι 12 χρονών και μετά πήγα στον Τύρναβο. Είμαστε τέσσερα παιδιά, δύο αγόρια και δύο κορίτσια, εγώ είμαι η τελευταία. Δεν ήμουν το πιο προστατευμένο παιδί της οικογένειας. Δεν ήταν καθόλου προστατευμένη η ζωή μου».

Για την υιοθεσία της από τους θείους της: «Με είχε υιοθετήσει η αδελφή του πατέρα μου, δεν είχε κάνει παιδιά και με πήρε εκεί από οκτώ μηνών. Μέχρι που τέλειωσα το δημοτικό πέθαναν και οι δυο θετοί γονείς μου. Όταν πέθαναν, γύρισα στους πραγματικούς μου γονείς, στον Τύρναβο.

Ήμουν 12 ετών όταν έμαθα ότι οι θείοι μου είναι οι βιολογικοί μου γονείς. Ήταν δύσκολο να μην λέμε ψέματα και κακώς δεν μου το είχαν πει όταν ήμουν σε μια ηλικία που να μπορούσα να το διαχειριστώ».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Στέλιος Κρητικός – Κάτια Παπαδοπούλου: Βάφτισαν την κόρη τους! Αυτό είναι το όνομά της

Eurovision 2022 – Αμάντα Γεωργιάδη: Αναχώρησε για την Ιταλία – Φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

 Cristiano Ronaldo: Δημοσίευσε την πιο γλυκιά φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του!

Keywords
Τυχαία Θέματα