Άννα Φόνσου: Η ανάρτηση μετά την έξωση από το διαμέρισμά της -Φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Σε νέο σπίτι μετακόμισε η Άννα Φόνσου μετά την περιπέτεια η οποία την ανάγκασε να εγκαταλείψει την κατοικοία της για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, η πολυκατοικία στην οποία διέμενε κρίθηκε ακατάλληλη, μετά από σοβαρή υδραυλική βλάβη στην οποία έπρεπε να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες.

«Πρώτα ο οικονομικός Γολγοθάς και μετά να περιμένουμε το χαρτί για να μας πουν τι να κάνουμε. Ήρθε το χαρτί επιτέλους μετά από πολλές μέρες και ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπαν ότι σε δέκα μέρες πρέπει να εκκενωθεί η πολυκατοικία ως πολύ επικίνδυνη», είχε πει χαρακτηριστικά.

Με

νέα ανάρτηση, η ηθοποιός αποκάλυψε πως έγινε προσωρινή έξωση για όλους τους κατοίκους της πολυκατοικίας της και πως μετακόμισε σε νέο σπίτι.

«Φίλοι μου, μετά από αυτό που συνέβη στην πολυκατοικία μας, δεν το έβαλα κάτω… Βρήκα στη Σόλωνος ένα σπίτι και επειδή στα δύσκολά μου πάντα επιδιώκω να δημιουργώ, έτσι και τώρα έφτιαξα το Κουκλόσπιτο της Άννας.

Σαν σκηνοθέτης που είμαι και σκηνογράφος ελπίζω να τα κατάφερα και να σας αρέσει το αποτέλεσμα. Εξάλλου με κάνει να φαντάζομαι ότι κινούμαι σε ένα σκηνικό ενός έργου που κάποτε θα τελειώσει και θα βρεθώ πίσω στο σπίτι μου να ξεκουραστώ. Σας φιλώ», έγραψε η Άννα Φόνσου.

View this post on Instagram

A post shared by Το Σπίτι Του Ηθοποιού (@actorshouse_official)


Διαβάστε ακόμα:

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη πεθαίνει -Μαρίνα και Αργυρρώ βυθίζονται στο πένθος

Βίκυ Χαντζή: «Ο χώρος είναι ανδροκρατούμενος, το ρεπορτάζ όμως δεν…»

Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν μπορείς να λες ότι είσαι αριστερός και να μένεις στην Εκάλη»

Keywords
Τυχαία Θέματα