Άννα Κορακάκη: Αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης στο αεροβόλο πιστόλι -Προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και η Χριστίνα Μόσχη

Υπερήφανους έκαναν όλους τους Έλληνες για ακόμη μια φορά, δύο πολύ μεγάλες και εξαίρετες αθλήτριες, στους αγώνες που διεξήχθησαν στην Εσθονία.

Συγκεκριμένα, η Άννα Κορακάκη κατέκτησε στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Αεροβόλων Όπλων την πρώτη θέση και το χρυσό μετάλλιο, στα 10 μέτρα, με αεροβόλο πιστόλι.  Από την άλλη, η Χριστίνα Μόσχη κατέκτησε την 4η θέση, εξασφαλίζοντας την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς Αγώνες

του Παρισιού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη «μάχη» για το χρυσό μετάλλιο, η Άννα Κορακάκη «πάλεψε» με την Καμίλ Ζεντρεζέφσκι από τη Γαλλία, ωστόσο ήταν εκείνη που κατάφερε να κατακτήσει την πρώτη θέση και να αναδειχθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι σε πρόσφατη ερώτηση που δέχτηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Down Town, για το αν ανησυχεί μήπως η πρόταση γάμου που δέχτηκε από τον σύντροφό της την αποσπάσει από το στόχο της για το Παρίσι, η Άννα Κορακάκη είχε απαντήσει: 

Όχι, κάθε άλλο! Δεν υπάρχει αυτό γιατί αλλιώς δεν θα προχωρούσαμε σε ένα τόσο μεγάλο βήμα. Δέχτηκα μια πρόταση γάμου, αλλά το γάμο δεν ξέρεις πότε θα τον οργανώσεις. Επίσης, ο γάμος δεν χρειάζεται να είναι κάτι grande που απαιτεί διοργάνωση χρόνων, μπορεί να γίνει κάτι πιο κλειστό ή χαλαρό.

Οπότε είναι ένα γεγονός που δεν μας παρεμποδίζει σε κάτι σχετικά με την προετοιμασία μου αντίθετα, με μπουστάρει πολύ ψυχολογικά. Είναι κάτι ευχάριστο. Όταν σε κάποιο τομέα νιώθεις πως είσαι σταθερός, υπάρχει ισορροπία και γαλήνη σε οτιδήποτε αφορά αυτό, τότε είσαι και πιο ήρεμος. Αν νιώθεις καλά, αποδίδεις και πιο καλά.

Διαβάστε ακόμα:

Μυρτώ Αλικάκη: «Το να αφιερώσεις τη ζωή σου στον Θεό είναι πολύ σοβαρή απόφαση»

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Το σχόλιο της μητέρας της Ζέτας Μακρυπούλια μετά τη χειρουργική επέμβαση

Στο νοσοκομείο με αλλεργικό σοκ η Καίτη Φίνου

Keywords
Τυχαία Θέματα