Άννα Πρέλεβιτς: Μας δείχνει όσα έγιναν στον γάμο της μέσα από 10 φωτογραφίες

Η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός παντρεύτηκαν το Σάββατο 27 Μαΐου στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου στο Κολωνάκι με κουμπάρες τις αδερφές τους, Τέα Πρέλεβιτς και Δούκισσα Νομικού. Το ζευγάρι επισφράγισε την αγάπη του, έχοντας στο πλευρό του την οικογένεια, τους συγγενείς κι

όλους τους αγαπημένους του φίλους.

Αμέσως μετά τον γάμο ακολούθησε δεξίωση κατά την οποία η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός γιόρτασαν την επισημοποίηση της σχέση τους με τους καλεσμένους τους. Η νύφη άλλαξε νυφικό και δε σταμάτησε να χορεύει είτε μαζί με τον γαμπρό είτε μαζί με τον πατέρα της είτε με την οικογένεια και τους καλεσμένους.

Τόσο η Άννα Πρέλεβιτς όσο και ο Νικήτας Νομικός απόλαυσαν με την καρδιά τους την ημέρα του γάμου της και σίγουρα θα τη θυμούνται για όλη τη ζωή τους! Την ίδια χαρά είχαν φυσικά και οι οικογένειές τους, οι οποίοι δε σταμάτησαν να τους καμαρώνουν συγκινημένοι καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Λίγες ημέρες μετά τον γάμο της, η Άννα Πρέλεβιτς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες από την εκκλησία και το πάρτι που ακολούθησε μετά το μυστήριο. Πρόκειται για δέκα στιγμιότυπα που μας δίνουν μια γεύση απ’ όσα έζησαν την ημέρα του γάμου τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anna Prelevic (@annaprelevic)

«Ευχαριστούμε όλους τους συνεργάτες μας που μας χάρισαν τον γάμο των ονείρων σας! Ήταν το κατι μαγικό! Σαν παραμύθι! Από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής μου, δίπλα στον άνθρωπο μου, τις οικογένειές μας και τους αγαπημένου μας φίλους», έγραψε η Άννα Πρέλεβιτς στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Εύα Αντωνοπούλου: Συγκινημένη στο τελευταίο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ – Όσα είπε στον επίλογό της

 Πέθανε ο Θεόδωρος Πάγκαλος

 Μαρία Ηλιάκη – Στέλιος Μανουσάκης: Βάπτισαν την κόρη τους – Η πρώτη φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα