Άννα Πρέλεβιτς: Οι τρυφερές φωτογραφίες με τον Νικήτα Νομικό και το μήνυμα όλο νόημα για τη σχέση τους

Μία πολύ όμορφη περίοδο διανύουν στη σχέση τους η Άννα Πρέλεβιτς και ο Νικήτας Νομικός και, μάλιστα, σε λίγο καιρό θα συμπληρώσουν έναν χρόνο κοινής πορείας.

Το πανέμορφο μοντέλο και ο αδερφός τη Δούκισσας Νομικού μπορεί στην αρχή να κράτησαν τον δεσμό τους μυστικό, όμως τώρα απολαμβάνουν κάθε στιγμή της καθημερινότητάς τους, αδιαφορώντας

για τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η Άννα Πρέλεβιτς φαίνεται πως έχει βρει στο πρόσωπο του Νικήτα Νομικού τον άνθρωπό της, καθώς δε διστάζει να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media κοινές φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, συνοδευόμενες από τρυφερά σχόλια.

Τι κι αν ο πρώτος μήνας του φθινοπώρου πλησιάζει στο τέλος του, η Άννα Πρέλεβιτς δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές διακοπές της με τον Νικήτα Νομικό, στις οποίες φαίνονται full in love, ανταλλάσσοντας αγκαλιές και φιλιά.

«Πάντα ήθελα να βγάλω μια τέτοια φωτό με το αγόρι μου! Sorry baby @n_nomikos #throwback. Γνωρίζετε πως όλα αυτά τα χρόνια δεν έχω ανεβάσει ποτέ προσωπικά στιγμιότυπα στο ίνσταγκραμ. Κάτι άλλαξε… Πόσο χαίρομαι που στο προφίλ μου πλέον υπάρχουν και αυτές οι εικόνες!», έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Πρέλεβιτς.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε ακόμα:

Πασχάλης Τσαρούχας: «Δεν έχω την ευτυχία να είμαι κοντά στο μεγάλωμα της κόρης μου»

Δημήτρης Λάλος: Η σπάνια εξομολόγηση για τη σύζυγο και την κόρη του

GNTM – Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Ήταν σοκ η αποχώρηση της Βίκυς Καγιά» – Τι είπε για την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου

Keywords
Τυχαία Θέματα