Άννα Πρέλεβιτς: «Τα σχέδια για τον γάμο άλλαξαν και φταίω εγώ γι’ αυτό»

Μία πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή της διανύει η Άννα Πρέλεβιτς, καθώς προετοιμάζεται να παντρευτεί τον άνδρα της, Νικήτα Νομικό. Πριν από μερικούς μήνες, ο αδερφός της Δούκισσας Νομικού έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του και έτσι οι δυο τους τώρα βρίσκονται σε τροχιά προετοιμασίας για τον γάμο τους.

Η Άννα Πρέλεβιτς

μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» για αυτή την περίοδο, αποκαλύπτοντας πως δεν έχουν καταλήξει ακόμα σε ημερομηνία. Ωστόσο, η ίδια έχει βρει τα νυφικά που θα φορέσει.

«Είμαι έτοιμη να κάνω το επόμενο βήμα! Δεν ξέρουμε ακριβώς πότε θα γίνει γάμος. Σκεφτόμασταν καλοκαίρι αλλά άλλαξαν τα σχέδιά μας λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και φταίω εγώ γι’ αυτό. Δεν βιαζόμαστε, αφού έχουμε βρει ο ένας τον άλλον, όταν είναι να γίνει θα γίνει», εξήγησε αρχικά η Άννα Πρέλεβιτς.

Όταν ρωτήθηκε για το αν κατάλαβε από την πρώτη στιγμή ότι ο Νικήτας Νομικός είναι ο άνδρας της ζωής της, η ίδια απάντησε: «Όταν γνώρισα τον Νικήτα δεν είπα ότι είναι ο άνδρας  της ζωής μου γιατί είμαι πολύ επιφυλακτικής ως άνθρωπος. Μετά από λίγους μήνες, όμως, είπα “βρε λες να είναι αυτός;”. Δεν περίμενα ότι θα μου κάνει πρόταση γάμου εκείνη τη συγκεκριμένη στιγμή αλλά ήξερα ότι γενικά θα μου κάνει».

Τέλος, η Άννα Πρέλεβιτς αποκάλυψε ότι έχει βρει τα νυφικά που θα φορέσει: «Εδώ και 2-3 ημέρες έχω καταλήξει στο νυφικό. Μάλλον δεν θα είναι ένα…Για τα δικά μου γούστα είναι λίγο too much σαν concept αλλά τελικά επειδή μου άρεσαν και τα δύο έτσι όπως τα κοιτάμε, είπα να βάλω και τα δύο. Δεν θέλω να δείξω στον Νικήτα το νυφικό, θέλω να το δει εκείνη την ημέρα».

Διαβάστε ακόμα:

 Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Αιφνιδιάστηκε με ερώτηση για την προσωπική ζωή της – «Δεν ήξερα ότι συζητιέται αυτό»

 «Λύγισε» η Αναστασία μιλώντας για τη γιαγιά της – «Ήμουν το παιδί της γιαγιάς, μου στοίχισε πολύ»

 Σάσα Μπάστα: Το νέο «καρφί» μετά τις φήμες χωρισμού – «Ο καθένας γράφει ό,τι θέλει»

Keywords
Τυχαία Θέματα