Αννίτα Πάνια: Δείτε πόσο μεγάλωσε ο γιος της, Ανδρέας -Η φωτογραφία με τη Σοφία Καρβέλα

Ο Νίκος Καρβέλας και η Αννίτα Πάνια έχουν αποκτήσει μαζί έναν γιο, τον Ανδρέα Καρβέλα, ο οποίος μάλιστα έκανε και μία μικρή απόπειρα στη μουσική, ακολουθώντας τα βήματα του μπαμπά του. Συγκεκριμένα, ο μικρός Ανδρέας είχε γίνει viral το Καλοκαίρι του 2021 με το τραγούδι του «Κολυμπάω και…».

Σήμερα το πρωί (22/7), η  μεγαλύτερη αδελφή του νεαρού αγοριού, Σοφία Καρβέλα, κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram

μία φωτογραφία με τον 15χρονο σήμερα Ανδρέα και έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο πολύ έχει μεγαλώσει!

Η ίδια συνόδευσε το post της με δυο μπλε καρδιές!

Αννίτα Πάνια: Ο Νίκος Καρβέλας και ο γιος τους

Πριν από λίγους μήνες, η Αννίτα Πάνια παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και προχώρησε σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση για τη γνωριμία και τη σχέση με τον Νίκο Καρβέλα αλλά και τον γιο τους, Ανδρέα.

«Εγώ δεν αισθάνομαι ότι παντρεύτηκα, γιατί με τον Νίκο Καρβέλα ήταν μια σχέση τόσο συμβατή, οπότε δεν αισθανθήκαμε κάτι επειδή παντρευτήκαμε. Αυτό ήτα σαν ένα event για εμάς, το ζήσαμε ωραία, το ευχαριστηθήκαμε. Ο Νίκος το γούσταρε τότε, αλλά νομίζω πάντα με έναν ιδιαίτερο τρόπο που σκέφτεται και εκείνος και εγώ, δεν το είδαμε ποτέ ότι πάμε να ενώσουμε τις ζωές μας με τα δεσμά του γάμου.

Ο Νίκος Καρβέλας μου την έπεσε από το τηλέφωνο. Το ζήσαμε πολύ ωραία αυτό που ζήσαμε, εγώ δεν είχα μητρικό φίλτρο, ήρθε από τη σχέση μου με τον Νίκο, θέλαμε να έρθει ένα παιδί στη ζωή μας και ήρθε ο Ανδρεάς. Είναι ο άντρας μου για όλα πλέον. Περνάμε ωραία μαζί. Εμπιστεύομαι πολύ τον γιο μου, η ανασφάλεια και η ανησυχία υπάρχει πάντα όμως», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Ζουγανέλης «Μου πρότειναν να παίξω σε σειρά με 300 ευρώ το επεισόδιο -Αυτά τα λεφτά δεν είναι τίποτα»

Σοφία Λεοντίτση: Η φωτογραφία με μαγιό και το μήνυμά της – «Δεν μου αρέσω εξωτερικά»

Έλενα Μαυρίδου -Δημήτρης Λάλος: Δύσκολες στιγμές για το ζευγάρι -Η συγκινητική ανάρτηση

Keywords
Τυχαία Θέματα