Ανθή Σαλαγκούδη: Η απάντηση στον Γιώργο Λιανό για τον «στόχο Σαλαγκούδη» στο «Survivor All Star»

Η Ανθή Σαλαγκούδη έγραψε τη δική της ιστορία στο «Survivor» του 2021 κι έχει μείνει αξέχαστη στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού.

Η γνωστή δημοσιογράφος συμμετείχε στην ομάδα των διασήμων, ωστόσο δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των συμπαικτών της, μιας και αθλητικά ήταν μια αδύναμη παίκτρια. Βέβαια, καθ’όλη τη διάρκεια που έμεινε στο Survivor,

υπήρξαν φορές που έκανε την έκπληξη, κερδίζοντας τους αντιπάλους της και αφήνοντας άφωνη την ομάδα της.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου του «Survivor All Star» ο Γιώργος Λιανός επανέφερε στο παιχνίδι την Ανθή Σαλαγκούδη, παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο. Ειδικότερα, στην έναρξη του αγωνίσματος, όταν ο Κώστας Παπαδόπουλος κατάφερε να χαρίσει τον πρώτο πόντο στην ομάδα του, ο παρουσιαστής ζήτησε από την ομάδα του μοντάζ να μας θυμίσει τον ξέφρενο πανηγυρισμό της Ανθής Σαλαγκούδη, όταν είχε πετύχει τον συγκεκριμένο στόχο κερδίζοντας την αντίπαλο.

«Σε έναν στίβο μάχης που όλα σε θυμίζουν Ανθή Σαλαγκούδη και θα παρακαλούσα το μοντάζ να μας θυμίσει τον πανηγυρισμό της, όταν είχε κάνει το 5/5», ήταν τα λόγια του Γιώργου Λιανού. Η Ανθή Σαλαγκούδη που παρακολούθησε το συγκεκριμένο επεισόδιο αλλά δέχτηκε και δεκάδες μηνύματα δεν γινόταν να μην απαντήσει.

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/01/230112164107_salagoudi.mp4

«Εγώ όταν ακούω τον Λιανό να λέει “στόχος Σαλαγκούδη”. Με φάγατε με τα μηνύματα και δεν άντεξα», έγραψε η Ανθή Σαλαγκούδη στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τα πρώτα λόγια για τον ερχομό του γιου του -«Δεν θα το πίστευα ποτέ»

 Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η ανάρτηση-απάντηση στην Καινούργιου που μετά από λίγο διέγραψε -«Αυτά τα πρότυπα θέλουμε να προωθήσουμε;»

 «Αυτό ξέρω εγώ από το παρελθόν του Φιλιππίδη σε σχέση με τον Μπέζο»

Keywords
Τυχαία Θέματα