Ανθή Σαλαγκούδη σε Γιώργο Κοψιδά: «Ας πούμε δημόσια ότι αντιπαθιόμασταν στο Survivor»

Τον Γιώργο Κοψιδά υποδέχτηκε η Ανθή Σαλαγκούδη στην εκπομπή «Κουβέντα να γίνεται» στο Action 24 και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκαν στο Survivor. Ο ηθοποιός και η παρουσιάστρια συμμετείχαν στον ίδιο κύκλο, άνηκαν στην ίδια ομάδα και συνεπώς μίλησαν για τη σχέση τους τότε.

Η Ανθή Σαλαγκούδη

ξεκίνησε την κουβέντα, λέγοντας για πρώτη φορά δημόσια πως δεν συμπαθούσε τον Γιώργο Κοψιδά, ενώ υποστήριξε πως κι εκείνος ένιωθε το ίδιο. Τότε, ο Γιώργος Κοψιδάς τη διέψευσε, εκφράζοντας τις σκέψεις του.

«Εντάξει, μεταξύ μας τώρα ας πούμε τηλεοπτικά ότι αντιπαθιόμασταν μέσα στο παιχνίδι. Ας μιλήσουμε με ειλικρίνεια στο τηλεοπτικό κοινό», ήταν τα πρώτα λόγια της Ανθής Σαλαγκούδη.

«Εγώ δεν σε αντιπαθούσα, δεν ξέρω αν εσύ με αντιπαθούσες. Μην κοιτάς αυτό που βγαίνει αλλά αυτό που ζήσαμε εμείς. Εκεί μέσα λόγω της πείνας το πιο απλό πράγμα το μεγαλοποιούσαμε, όλα είναι σε υπερθετικό βαθμό και αυτό είναι παραπλανητικό», απάντησε ο Γιώργος Κοψιδάς, προκαλώντας της έκπληξη.

«Εννοώ ότι δεν ήσουν από τους αγαπημένους μου και εγώ δεν ήμουν από τις αγαπημένες σου. Όχι ότι σε αντιπαθούσα ως άνθρωπο», διευκρίνισε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Διαβάστε ακόμα:

 Μέμος Μπεγνής για Αλέξη Γεωργούλη: «Βρήκαν την ευκαιρία να σταυρώσουν έναν όμορφο και επιτυχημένο άνθρωπο»

 Φαίη: Οι αλλαγές στο «Πρωινό μας», η προσωπική ζωή και οι στιγμές που «λυγίζει»

 Τόνια Σωτηροπούλου: Οι τρυφερές ευχές στον Κωστή Μαραβέγια για τα γενέθλιά του

Keywords
Τυχαία Θέματα