Ανθή Σαλαγκούδη: Τα πρώτα λόγια μετά τη διάρρηξη στο διαμέρισμά της -«Η εμπειρία ήταν τραυματική και τρομακτική»

Θύμα διάρρηξης έπεσε η Ανθή Σαλαγκούδη στο σπίτι της στο Χαλάνδρι.

Η γνωστή δημοσιογράφος κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι άγνωστοι αναρριχήθηκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος της και, αφού μπήκαν μέσα, αφαίρεσαν κοσμήματα και τσάντες μεγάλης χρηματικής αξίας.

Πριν από λίγη ώρα, η ίδια προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία διευκρίνισε

πως δεν μπορεί να κάνει κάποια δήλωση ακόμη επί του θέματος.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης. Δυστυχώς σήμερα δεν είμαι σε θέση να απαντήσω, αλλά θα το κάνω μέσα στις επόμενες μέρες. Επίσης καταλαβαίνω συναδελφικά το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον αλλά επειδή δεν έχει τελειώσει καν το δικαστικό κομμάτι για τη διάρρηξη και επειδή η εμπειρία ήταν αρκετά τραυματική και σοκαριστική, δε θα ήθελα να μοιραστώ κάτι τη δεδομένη στιγμή. Ευχαριστώ και πάλι», έγραψε αρχικά η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία -όπως είναι λογικό- δέχτηκε δεκάδες μηνύματα και τηλεφωνήματα από το πρωί που έγινε γνωστό το γεγονός ότι έπεσε θύμα διάρρηξης.

Στη συνέχεια, μάλιστα, δημοσίευσε μια φωτογραφία της γάτας της γράφοντας χαρακτηριστικά: «Επειδή με ρωτάτε όμως για το περιστατικό και τα κλοπιμαία, πραγματικά το σημαντικότερο από όλα και το μόνο που με νοιάζει είναι ότι αυτό το πλάσμα πριν από λίγο μόλις ηρέμησε και είναι πλέον ασφαλές στην αγκαλιά μου».

Διαβάστε ακόμα:

Βίκυ Καγιά: Δείτε νέο φωτογραφικό υλικό από τις καλοκαιρινές της διακοπές

Ιωάννα Μαλέσκου: Ανέκτησε τον λογαριασμό της στο Ιnstagram -Το μήνυμά της

Πολύ δύσκολες ώρες για τον Μάκη Πουνέντη

Keywords
Τυχαία Θέματα