Ανθή Σαλαγκούδη: Ξέσπασε σε δάκρυα μιλώντας για την κατάψυξη ωαρίων -«Σκέφτηκα ότι μπορεί να…»

Για τα σχόλια που έχει ακούσει αλλά και έχουν γραφεί για εκείνη μίλησε η Ανθή Σαλαγκούδη. Η γνωστή δημοσιογράφος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη» και τη Δήμητρα Καλφούντζου, όπου -μεταξύ άλλων- εξομολογήθηκε πως όσα έλεγαν για εκείνη της «έκοψαν τα φτερά».

Παράλληλα, η ίδια αναφέρθηκε και στην κατάψυξη ωαρίων που έκανε πριν από μερικά χρόνια, ενώ αναφέρθηκε και στην αδερφή της, κάτι που την έκανε να «λυγίσει» και να δακρύσει.

«Ένιωσα

πολλές φορές αδικία. Είχαν ακουστεί τόσα για μένα και δεν μπορούσα να μιλήσω. Δεν εκμεταλλεύτηκα ποτέ καταστάσεις, ούτε το όνομα του πατέρα μου. Εγώ προσπαθούσα με το σωστό τρόπο, αξιοκρατικά, και από την άλλη όλοι έλεγαν ό,τι έλεγαν. Για αρκετό διάστημα φοβόμουν να βγω από το σπίτι. Δεν ήθελα με τίποτα να ασχολούνται μαζί μου, μου τσάκισε τα φτερά», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Ήθελα να το πω απενοχολοποιημένα, ότι είμαι 38 ετών και έκανα κατάψυξη ωαρίων. Δεν ξέρω αν θα θέλω να κάνω παιδάκι ακόμα. Μπορεί να θελήσω να κάνω και με άλλον τρόπο, υπάρχει η παρένθετη μητέρα ή η υιοθεσία. Με το που έκανα την κατάψυξη ωαρίων σκέφτηκα ότι μπορεί να αναλάβω την ευθύνη ενός παιδιού και χωρίς σύντροφο».

Τέλος, η Ανθή Σαλαγκούδη είπε βαθιά συγκινημένη: «Νιώθω ότι και να γίνει, ο πρώτος άνθρωπος που θα πάρω θα είναι η αδερφή μου. Είναι πολύ σημαντική στη ζωή μου».

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Καραϊβάζ: Η στιγμή που ο γιος του έφτασε στο σημείο της δολοφονίας -«Πες μου ότι δεν είναι ο μπαμπάς»

Τόνια Σωτηροπούλου: Η αποκάλυψη για τον Κωστή Μαραβέγια -«Την πρώτη χρονιά ήταν σοκαρισμένος γιατί…»

Ξεσπά η Super Κική: «Ψευτοφεμινίστριες και metoo, μόνο αν πέθαινα θα έβγαιναν με τα σουτιέν στον αέρα»

Keywords
Τυχαία Θέματα