Αντώνης Χρυσουλάκης: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του 37χρονου δημοσιογράφου

Ο Αντώνης Χρυσουλάκης βρέθηκε νεκρός ύστερα από φωτιά στο διαμέρισμά του στην πλατεία Αττικής. Ο δημοσιογράφος ήταν μόλις 37 ετών και η είδηση του θανάτου του βύθισε στη θλίψη τον δημοσιογραφικό κόσμο.

Η ανακοίνωση για τον θάνατό του

«Στενάχωρα ξημέρωσε η σημερινή ημέρα για τον όμιλο των Παραπολιτικών, καθώς ένα ιδιαίτερα αγαπητό και πολύ δραστήριο μέλος της έφυγε από τη ζωή. Ο λόγος για τον δημοσιογράφο, Αντώνη Χρυσουλάκη, που κάλυπτε το αστυνομικό ρεπορτάζ για την εφημερίδα Παραπολιτικά, το ραδιόφωνο των Παραπολιτικών

και το site parapolitika.gr.

Ο Αντώνης είχε αναδειχθεί ως ένας από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες της νέας γενιάς δημοσιογράφων, με αποκλειστικά ρεπορτάζ και τεκμηριωμένη πληροφόρηση. Η απώλειά του σκόρπισε ανείπωτη θλίψη σε όλο το διοικητικό, δημοσιογραφικό και τεχνικό προσωπικό του ομίλου Παραπολιτικά, που εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένειά του», ήταν η ανακοίνωση των Παραπολιτικών όπου ο Αντώνης Χρυσουλάκης εργαζόταν τα τελευταία χρόνια.

Πότε και που θα γίνει η κηδεία του

Οικογένεια, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο «αντίο» στον Αντώνη Χρυσουλάκη την ερχόμενη Πέμπτη 17/8 στις 11 το πρωί στη Ριτσώνα. Στη συνέχεια θα ακολουθήσει αποτέφρωση στις 12:40.

Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Μαρτάκης: Αυτός είναι ο λόγος που αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας

Παράδεισος των Κυριών: Μια εξαφάνιση φέρνει τα πάνω κάτω

Άντζελα Δημητρίου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της αγκαλιά με την νεογέννητη εγγονή της -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα