Αντώνης Κανάκης: Η επική γκάφα με τον Λευτέρη Πανταζή στον αέρα του «Βινυλίου»

Το βράδυ της Παρασκευής (18/11), ο Αντώνης Κανάκης και η υπόλοιπη παρέα του «Βινυλίου» παρουσίασαν την τελευταία τους εκπομπή για το 2022.

Το «Βινύλιο» θα διακοπεί προσωρινά λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου και θα επανέλθει στο πρόγραμμα του ANT1 από τη νέα χρονιά.

Κατά τη διάρκεια της αποψινής εκπομπής, η οποία ήταν αφιερωμένη στη νυχτερινή ζωή και την «χρυσή εποχή» της πίστας, εμφανίστηκε στον αέρα μέσω skype

ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος μοιράστηκε με το τηλεοπτικό κοινό μνήμες από εκείνα τα χρόνια.

Ωστόσο, όταν ο Αντώνης Κανάκης τον καλησπέρισε στην εκπομπή, προχώρησε σε μια απίστευτη γκάφα σχετικά με την κόρη του τραγουδιστή, Κόνι Μεταξά.

«Κοιτάξτε να δείτε, για μένα σε όλη αυτή την ιστορία, όλοι είναι κορυφαίοι αλλά εγώ είμαι με ΛΕΠΑ. Τελείωσε. Το δήλωσα από την αρχή και κυρίες και κύριοι δεν είναι απλά ένας ΛΕΠΑ αυτή τη στιγμή, αλλά είναι ένας ΛΕΠΑππούς. Λευτέρη, δεν φαντάζεσαι πόσο χαιρόμαστε που είσαι εδώ φίλε», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης, ο οποίος νόμιζε ότι ο τραγουδιστής έχει γίνει παππούς.

«Να σου πω. Την αλήθεια, μεταξύ μας. Λίγο κακάκια έκανες με το που η κόρη σου σε έκανε παππού, έτσι;», αναρωτήθηκε στη συνέχεια ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Ακόμα δεν με έχει κάνει, ρε συ, κάτσε», του απάντησε ο Λευτέρης Πανταζής.

Α.Κ.: Δεν σε έκανε; A, δεν έγινες;

Λ.Π.: Όχι, στην προεργασία είμαστε.

Α.Κ.: Οπότε είσαι μελλοντικός ΛΕΠΑππούς.

Διαβάστε επίσης:

Σίσσυ Χρήστιδου: Στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι της -Φωτογραφίες

Τζένη Θεωνά: Η απάντηση για τον τίτλο της εκπομπής «Μαμά-δες» και η εξομολόγηση για τις δυσκολίες στη σχέση της με τον Δ. Αναστασιάδη

Γιώργος Αμούτζας για Έλενα Πιερίδου: «Αυτό νιώθω, αυτό ένιωθα πάντα»

Keywords
Τυχαία Θέματα