Αντώνης Κανάκης: Το ξέσπασμα για τον κακοποιημένο γάιδαρο στα Ιωάννινα

Το θέμα του γαϊδουριού που κακοποιήθηκε στα Ιωάννινα έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου και των Μέσων τα τελευταία εικοσιτετράωρα, προκαλώντας μεγάλη θλίψη και θυμό στο πανελλήνιο.

Το άτυχο ζώο έζησε βασανιστικές στιγμές στα χέρια του ιδιοκτήτη του και, όπως διαπιστώθηκε μετά τις εξετάσεις που του έγιναν, είχε υποστεί σοβαρά τραύματα.

Ο κτηνίατροι που εξέτασαν το γαϊδουράκι κατέληξαν πως τα τραύματά του ήταν πολλά και

κάποια πολύ σοβαρά, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να του κάνουν ευθανασία, ώστε να απαλλαγεί από τον πόνο και να μην ταλαιπωρείται άλλο.

Ο Αντώνης Κανάκης παρακολούθησε το θλιβερό γεγονός και έκανε μια ανάρτηση – ξέσπασμα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Η ανάρτηση του Αντώνη Κανάκη

«Σήμερα άκουγα τη θλίψη των δημοσιογράφων για την ευθανασία του γαϊδαράκου. Τουλάχιστον ο γαϊδαράκος γλύτωσε από έναν βασανιστικό θάνατο και από μία βασανιστική ζωή που εμείς οι άνθρωποι απλόχερα χαρίζουμε χρόνια τώρα στα γλυκύτατα αυτά πλάσματα. Αυτό που ίσως είναι περισσότερο θλιβερό, με απόλυτα αλληγορική διάθεση και γραφή, είναι ότι οι ευθανασίες σε αυτόν τον τόπο γίνονται πάντα στους λάθος “γαϊδάρους”».

Διαβάστε ακόμα:

 Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η topless φωτογραφία από τις διακοπές της

 Αννίτα Ναθαναήλ: Με την κόρη της, Τερέζα, στην Αμερική – Η πρώτη ημέρα στο Πανεπιστήμιο

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Η ολόσωμη φωτογραφία με μαγιό μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Keywords
Τυχαία Θέματα