Αντώνης Καργιώτης: «Ραγίζει» καρδιές η αδελφή του -«Έριξαν ένα μικρό παιδί στη θάλασσα, κλαίω όλη μέρα»

Ο Αντώνης Καργιώτης βρήκε τραγικό θάνατο το βράδυ της Τρίτης (5/9) στο λιμάνι του Πειραιά, όταν μέλος του πληρώματος του Blue Horizon τον έριξε στο νερό τη στιγμή που ο ίδιος προσπαθούσε επιβιβαστεί στο πλοίο.

Λίγες ημέρες μετά από αυτό το τόσο δυσάρεστο και σοκαριστικό γεγονός, η αδελφή του, Ρένα, μίλησε στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη

και -μεταξύ άλλων- ανέφερε πως το μόνο που επιθυμεί είναι να τιμωρηθούν όσοι ευθύνονται για τον θάνατο του αδελφού της.

Όσα είπε η αδερφή του αδικοχαμένου Αντώνη Καργιώτη

«Κλαίω όλη μέρα. Θέλω να ηρεμήσω, δεν αντέχω άλλο. Θέλω να μπουν φυλακή, τον σκοτώσανε, τον πετάξανε στη θάλασσα. Τον βλέπω στο όνειρό μου, ότι είναι στο σαλόνι. Δεν ήξερε κολύμπι. Ήταν ένα καλό κοπέλι. Γιατί να του το κάνουν αυτό; Είναι δολοφόνοι. Τον πέταξαν στη θάλασσα. Να μπουν φυλακή και να μην ξαναβγούν, γιατί είναι δολοφόνοι. Έριξαν ένα μικρό παιδί στη θάλασσα» είπε χαρακτηριστικά η αδελφή του 36χρονου.

Πριν από λίγα εικοσιτετράωρα, ένα από τα άλλα αδέλφια του 36χρονου μίλησε στην εφημερίδα On Time και συγκίνησε με όσα είπε για τον χαρακτήρα του. «Ο Αντώνης ήταν ένα πάρα πολύ καλό παιδί, βοηθούσε τους πάντες. Δεν είχε στάνταρ δουλειά, βοηθούσε σε μαγαζιά όπου τον χρειάζονταν. Δεν ήταν ΑμΕΑ, είχε κάποιο πρόβλημα στην ομιλία του. Θέλω δικαιοσύνη. Να φανεί η αλήθεια και να δικαστούν οι ένοχοι».

Διαβάστε επίσης:

My Style Rocks: Εντάσεις από τα πρώτο επεισόδιο –«Ξεκινάς ένα beef τώρα»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: «Με πειράζει που έχω παντού ουλές και µοσχεύµατα, βιώνω δύσκολες στιγµές»

«Έψαχνα τρόπο να φύγω από τη “Λάμψη” από το 1997, αλλά δεν μπορούσα να βρω»

Keywords
Τυχαία Θέματα