Αντώνης Λουδάρος: Ξεσπά ο ηθοποιός -«Συγγνώμη, αλλά δεν καταλαβαίνω αυτή την συνθήκη»

Με αφορμή την περιοδεία της θεατρικής παράστασης «Άνδρες με τα όλα τους» αυτό το καλοκαίρι ανά την Ελλάδα, ο Αντώνης Λουδάρος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο ένθετο Enjoy και τη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρέου.

Ανάμεσα σε άλλα, ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στην εικόνα της ελληνικής κοινωνίας και εξέφρασε την ενόχλησή του για τον τρόπο που αντιδρούν

οι άνθρωποι στις δύσκολες καταστάσεις.

Πώς βλέπεις την κοινωνία μας σήμερα;

Πολύ θυμωμένη. Υπάρχει μεγάλη έξαρση βίας και εγκληματικότητας και μέσα στην οικογένεια. Το καταλαβαίνω, σου λείπουν χρήματα, αλλά και πάλι, κάνε λίγη δουλειά με τον εαυτό σου. Βαλ’ τον σε μια σειρά. Γίνε πιο αποτελεσματικός. Συγγνώμη, αλλά δεν καταλαβαίνω την συνθήκη που λέει επειδή νιώθω ανεπαρκής με τον εαυτό μου, θα ξεσπάσω στον διπλανό οδηγό, θα φωνάξω στα παιδιά που γελάνε και παίζουν στην αλάνα. Δεν μου φταίει κανένας που έχω γίνει μίζερος, τοξικός, κακός.

Δεν σου φταίει ο οπαδός της αντίπαλης ομάδας, εσύ έχεις τη μεγαλύτερη ευθύνη που έγινε ένας κομπλεξικός άνθρωπος, άρρωστος ψυχικά, που υποτιμά, απαξιώνει, προσβάλλει τους άλλους για να νιώσει αυτός καλύτερα. Για τη δική μας ανεπάρκεια φταίμε μόνο εμείς, ας κηρύξουμε πόλεμο στον εαυτό μας και ας τον βελτιώσουμε, όχι στους συνανθρώπους μας. Ας τακτοποιήσουμε λιγάκι όλοι μας τα μέσα μας, να τα ησυχάσουμε. Το να ξεσπάμε κακότροπα σε γείτονες, συναδέλφους, ακόμα και σε ξένους ανθρώπους, είναι κακό για όλη την κοινωνία.

Διαβάστε επίσης:

Ρόδος: Συγκλονίζει μαρτυρία κατοίκου -«Πέντε μέρες καιγόμαστε και σήμερα, που καίγονται τα ξενοδοχεία, ξύπνησαν»

Mente Fuerte: Μπουγέλωσε τη Μαρία Σολωμού -Η επική αντίδρασή της (Βίντεο)

Ανεξέλεγκτη η φωτιά στη Ρόδο: Καίγονται ξενοδοχεία στο Κιοτάρι – Εκκενώσεις δια θαλάσσης

Keywords
Τυχαία Θέματα