«Από την Ανθή Σαλαγκούδη δεν είχα ούτε το τηλέφωνο»

Ο Ηλίας Μαμαλάκης μίλησε αποκλειστικά στο Πρω1νό και έκανε τα σχόλιά του για το Masterchef, αλλά και την Ανθή Σαλαγκούδη.

«Βλέπω τηλεόραση. Το Masterchef είναι “διπολικό”, έχει δύο προσωπικότητες. Όταν κινηματογραφούν τα παιδιά και τις ίντριγκες που κάνουν εμένα μου έρχεται εμετός. Βλέπω παιδιά πορωμένα με στρατηγική πως ο ένας να εξοντώσει τον άλλο. Γίνονται σοβαρά λαθάκια, τα οποία τα δικαιολογώ γιατί αυτά τα παιδιά δεν έχουν πανεπιστημιακή μόρφωση,

ούτε έδωσαν σημασία στο Λύκειο να μάθουν την ιστορία.

Οι κριτές κάνουν τη δουλειά τους εξαιρετικά. Είναι τρεις διαφορετικές προσωπικότητες. Ξέρω προσωπικά μόνο τον κύριο Ιωαννίδη.

Survivor δεν βλέπω. Τέτοια γελοιότητα δεν έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Ένα άλλο με ζευγάρια είναι εμετικό. Είναι ένα άλλο που θα γίνουν τραγουδιστές. Είναι κατιναριό», δήλωσε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Παράλληλα αναφέρθηκε και στην Ανθή Σαλαγκούδη με την οποία είχαν συνεργαστεί για λίγες μόλις ημέρες στην εκπομπή που παρουσίαζε στην ΕΡΤ.

«Δεν το περίμενα από τη πάει. Από την κ. Σαλαγκούδη ούτε είχα το τηλέφωνο. Έβλεπα μία κομψή κυρία, πολύ καλοβαλμένη, πολύ κουμπωμένη και ξαφνικά πάει στο Survivor. Δικαίωμά της. Είναι υπεύθυνη γι’ αυτό που έκανε. Είτε το μετάνιωσε είτε όχι, εκείνη πήρε την απόφαση, δεν την πίεσε κανένας υποθέτω», ανέφερε στην Μαίρη Αρώνη.

Όσο για το αν πιστεύει πως ο πατέρας της Ανθής Σαλαγκούδη επηρέασε τις ψηφοφορίες του Survivor, ο ίδιος απάντά: «Θα κάτσει τώρα ένας πρώην υπουργός να παίρνει τηλέφωνο και να λέει κρατήστε την; Μου φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά τα πράγματα».

Δείτε όσα ανέφερε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

Σταύρος Νιάρχος – Dasha Zhukova: Έγιναν γονείς!

Έρρικα Πρεζεράκου: «Είδα το χέρι μου κομμένο, ήταν ένα τεράστιο σοκ»

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Συγκλονίζει η περιγραφή της για την ημέρα της επίθεσης με το βιτριόλι

Keywords
Τυχαία Θέματα