Αποκάλυψη στο Πρω1νό για παίκτη του Survivor: Έκανε αισθητική επέμβαση για ψεύτικους κοιλιακούς

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος για την ομάδα του Πρω1νού που σχολίασε τις εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Τόσο ο ισχυρισμός του Γιάννη Σπαλιάρα για το ”τράβηγμα” στη μέση του όσο και η αντίδραση του Ντάνου συζητήθηκαν με τα μέλη της ομάδας να παίρνουν θέση. Το μονταρισμένο βίντεο του Νίκου Παρτσώλη βέβαια τους έκανε να κλάψουν από τα γέλια με ένα πλάνο που ”καίει” το όμορφο μοντέλο.

Μεταξύ άλλων η Σάσα Σταμάτη

προέβη σε μια αποκάλυψη!

Συγκεκριμένα είπε: «Υπάρχει κάποιος στο survivor άντρας που έχει βάλει πλέγμα στους κοιλιακούς… Είναι μία νέα τεχνική για να φαίνεσαι φέτος, για δύο μήνες είσαι μελανιασμένος και μωβ αλλά μετά είσαι τέλειος, στις γυναίκες δεν κάνει αυτό… πριν λίγες μέρες το έμαθα, ναι δεν σου περνάει το μυαλό ποιος είναι…»!

Η ομάδα προσπάθησε να μαντέψει ενώ η Φαίη χαριτολογώντας είπε ότι το πρόσωπο που το έκανε είναι ο Μπο κάνοντας τους υπόλοιπους να ξεσπάσουν στα γέλια.

Δείτε το βίντεο:

The post Αποκάλυψη στο Πρω1νό για παίκτη του Survivor: Έκανε αισθητική επέμβαση για ψεύτικους κοιλιακούς appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα