Απόστολος Γκλέτσος: «Δεν έπρεπε να παίξει στο “Maestro” ο Παπακαλιάτης, είναι ένα επίπεδο κάτω από τους άλλους ηθοποιούς»

Τεράστια επιτυχία σημείωσε ο πρώτος κύκλος του «Maestro», ο οποίος προβλήθηκε στο Mega και έριξε αυλαία τον περασμένο Δεκέμβριο.

Eδώ και μερικούς μήνες, η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη είναι διαθέσιμη και Netflix και ήδη σημειώνει μεγάλη επιτυχία και στο εξωτερικό.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και τη δημοσιογράφο Μαίρη Αργυριάδου, ο Απόστολος Γκλέτσος

έκανε ένα ιδιαίτερο σχόλιο για το σειρά και τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη.

«Παρακολουθώ τα πάντα στην τηλεόραση. Μου άρεσε ο Σασμός, το Maestro, ειδικά οι ηθοποιοί που έπαιξαν εκεί. Ο Τσορτέκης, το Μαράκι (Μαρία Καβογιάννη) έσκισε. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης καλό θα ήταν να μην έπαιζε, δεν είναι ηθοποιός του ίδιου επιπέδου με τους υπόλοιπους. Εκεί “μπατάρει” το πράγμα», είπε χαρακτηριστικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο ίδιος εξομολογήθηκε: «Όταν μου ανακοίνωσαν ότι βγήκα δήμαρχος στη Στυλίδα, ήμουν στην εντατική μαζί με τον πατέρα μου, γιατί είχε προβλήματα με την καρδιά του. Εγώ μετά το πρόβλημα υγείας μου, κάθε μέρα φοβάμαι, ειδικά με τη ζωή που κάνω. Δε φοβάμαι τον θάνατο αυτό καθ’ αυτό αλλά δεν θέλω να μείνω κατάκοιτος. Ο πατέρας μου ήταν 6 χρόνια κατάκοιτος και είδα πώς μπορεί να υποφέρει και να εξευτελίζεται ένας άνθρωπος».

Διαβάστε επίσης:

Κώστας Κοκκινάκης: «Κοίταζα σαν ανώμαλος ματάκιας κανένα πεντάλεπτο, ακόμα ιδρώνω από ντροπή»

Στέλλα Μιζεράκη: «Ραγίζει» καρδιές με την ανάρτηση για τα γενέθλια του Πάνου Ζάρλα

Τάκης Καραγκούνιας: Ξέσπασε κατά του Ηλία Μπόγδανου -«Είσαι ένας Ιούδας, πρόδωσες τον άνθρωπο που σε στήριζε»

Keywords
Τυχαία Θέματα