Απόστολος Ρουβάς: «Έλιωσε» με το τρυφερό γράμμα της συντρόφου του πριν γίνουν γονείς

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν εδώ και λίγους μήνες ο Απόστολος Ρουβάς και η σύντροφός του, Φανή Γιαβρίδου, μιας και σύντομα θα γίνουν γονείς! Εκείνη είναι έγκυος στο πρώτο παιδί τους, γεγονός που αποκαλύφθηκε μέσω μιας τρυφερής κίνησης του σεφ στο Instagram.

Η αλήθεια είναι πως μετά την αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά από το Survivor, το ζευγάρι κρατάει χαμηλό προφίλ και απολαμβάνει την

κοινή καθημερινότητα. Οι δυο τους συγκατοικούν στη Θεσσαλονίκη, τόπο καταγωγής της Φανής Γιαβρίδου, προστατεύοντας τη σχέση τους από τη δημοσιότητα.

Ωστόσο, η είδηση της εγκυμοσύνης προσέφερε μεγάλη χαρά και στους δύο, που δεν μπορούσαν να μην τη μοιραστούν δημόσια. Ο Απόστολος Ρουβάς επιβεβαίωσε το χαρμόσυνο γεγονός μιλώντας στο «Πρωινό μας». Ειδικότερα, είχε δηλώσει:

«Για πρώτη φορά μπαμπάς. Ανυπομονώ για την στιγμή. Ψωνίζαμε μια ημέρα, μπήκε η Φανή στο φαρμακείο για να πάρει ένα τεστ γιατί προφανώς είχε τις αμφιβολίες της και κάποια στιγμή που καθόμασταν στον καναπέ μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος.

Εντάξει, ξετρελάθηκα, το άγχος ήταν ατελείωτο τις επόμενες ημέρες μέχρι να βεβαιωθούμε ότι όλα είναι καλά. Αλλού πατούσα κι αλλού βρισκόμουν».

Το απόγευμα της Παρασκευής 5/5, ο Απόστολος Ρουβάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα στιγμιότυπο, στο οποίο μας δείχνει το τρυφερό μήνυμα που του έγραψε η σύντροφός του.

«Να περάσεις τέλεια και να προσέχεις! Σ’ αγαπώ πολύ, your babies», ήταν το μήνυμα που άφησε στον Απόστολο Ρουβά η σύντροφός του, με εκείνον να απαντά: «Είναι όμορφο να έχεις ένα καλό λόγο να επιστρέψεις, πόσο μάλλον δύο».

Διαβάστε ακόμα:

 Κόρα Καρβούνη για το σχολικό bullying: «Δεν μπορούσα να γελάσω ούτε από ντροπή»

 Ρούλα Κορομηλά: Η πληρωμένη απάντηση σε follower που έκανε σχόλιο για τον Μιχαλόπουλο

 Έξω φρενών η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Ντροπή! Ξεπερνάτε κάποια όρια»

Keywords
Τυχαία Θέματα