Αριστομένης Γιαννόπουλος για Παναγιώταρου -Σχίζα: «Aν υπάρχει τρίτο πρόσωπο στη σχέση τους, θα…»

Πολλές είναι οι φήμες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ημέρες γύρω από τη σχέση του Στάθη Σχίζα και της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου. Μάλιστα, με αφορμή όσα έχουν ακουστεί και γραφτεί το τελευταία διάστημα για τo ζευγάρι, ο 30χρονος επιχειρηματίας αποφάσισε να κινηθεί νομικά και προχώρησε σε μηνύσεις.

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η Μένια Κούκου συνάντησαν τον πρώην σύζυγο της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου, Αριστομένη Γιαννόπουλο, και η δημοσιογράφος του ζήτησε να τοποθετηθεί σχετικά.

«Δεν ξέρω. Δεν το παρακολουθώ καθόλου. Θα δείξει. Νομίζω ότι αν υπάρχει τρίτο πρόσωπο θα φανεί στην

πορεία. Μπορεί να είναι οτιδήποτε αυτή η φωτογραφία δεν ξέρεις (σ.σ. η εικόνα από το ταξίδι της στον Παρνασσό).

Εγώ με την Αλεξάνδρα έχουμε κόψει τους τελευταίους μήνες, δεν έχουμε σχεδόν καμία επικοινωνία άρα δεν ξέρω ούτε πώς σκέφτεται ούτε πώς λειτουργεί. Δεν μπορώ να έχω άποψη πάνω σε αυτό. Έχει να κάνει με το πώς τους βγαίνει» είπε αρχικά ο Αριστομένης Γιαννόπουλος.

Στη συνέχεια,  όταν ρωτήθηκε για το «Survivor All Star» και το ψέμα που είπε η Ελευθερία Ελευθερίου στον Στάθη Σχίζα για την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, απάντησε: «Είναι πολύ λεπτό το θέμα και νομίζω ότι αν είναι πολύ δικός σου άνθρωπος καλύτερα να του το πεις. Αν δεν είναι πολύ δικός σου άνθρωπος μπορεί να σου γυρίσει και μπούμερανγκ. Εμένα μου έχει τύχει να πω σε έναν φίλο μου κάτι και τελικά να τα ξαναβρούνε και να πλακωθεί με όλους.

Γιατί να μην είναι ψυχολογικά καλά η Αλεξάνδρα; Γύρισε το αγόρι της, έλειπε τόσους μήνες, είχε καιρό να τον δει. Μια χαρά θα είναι. Άμα έχουν θέμα να βγούνε να το διαψεύσουν. Τι να πω εγώ;».

Διαβάστε επίσης:

Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: «Με την οικογένειά μου δεν έγινε πότε συζήτηση για τη σεξουαλική μου ταυτότητα»

Ελένη Φουρέιρα: Ξεκίνησε γυμναστική έναν μήνα μετά τη γέννηση του γιου της

Ανδρέας Μικρούτσικος: Το on air ξέσπασμα μετά την περιπέτεια της υγείας του

Keywords
Τυχαία Θέματα