Αρσενίου -Πλεύρη: Η πρώτη φωτογράφιση του νεογέννητου γιου τους – Η αξιολάτρευτη ανάρτηση στα social media

Στιγμές απόλυτης ευτυχίας βιώνουν ο Σάκης Αρσενίου και η σύζυγός του, Λαμπρινή Πλεύρη καθώς πριν από έναν μήνα ήρθε στον κόσμο του πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο αγοράκι που πρόκειται να πάρει το όνομα Κωνσταντίνος – Εφραίμ.

«Η χαρά μας είναι απερίγραπτη, δεν το συζητάμε. Όλα στο σπίτι είναι έτοιμα για το μωρό, εδώ και αρκετό καιρό. Αρκετά κουρασμένοι είμαστε και εγώ και η Λαμπρινή, αλλά δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά.

Γεννήσαμε φυσιολογικά, αυτό έχει σημασία. Χθες που οδηγούσα γιατί δούλευα, παραμιλούσα στο αυτοκίνητό

μου μέσα και έλεγα: “Έχω γιο τώρα, κάτι γίνεται εδώ”. Ο μικρός θα πάρει το όνομα του πατέρα μου, Κωνσταντίνος Εφραίμ», ανέφερε ο Σάκης Αρσενίου στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend», όταν ο ίδιος και η σύζυγός του πήραν εξιτήριο από το μαιευτήριο με το μωράκι τους.

Σήμερα (15/4), 0 μικρός πραγματοποίησε την πρώτη του επαγγελματική φωτογράφιση και η σύζυγος του τραγουδιστή έκανε μια σχετική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το σκηνικό στήθηκε τέλεια, ο μπέμπης τοποθετήθηκε στο σωστό σημείο και αμέσως μετά ξεκίνησε η φωτογράφιση.

«Η πρώτη μας φωτογράφιση στα καλύτερα χέρια», έγραψε η Λαμπρινή Πλεύρη στην ανάρτησή της, με τον Σάκη Αρσενίου να κάνει αναδημοσίευση στο προφίλ του το story της αγαπημένης του.

Διαβάστε επίσης:

Φρικτός θάνατος για 68χρονη στα Λιόσια – Την κατασπάραξε αγέλη σκύλων

Κρονάκη: Η on air αμηχανία της με τον Σταρόβα -«Δεν λέγονται αυτά Μεγάλο Σάββατο, κοκκίνησα»

Αθηνά Οικονομάκου για Φίλιππο Μιχόπουλο: «Υπήρχε σύγκρουση, το παλέψαμε πάρα πολύ»

Keywords
Τυχαία Θέματα