Ασημίνα Χατζηανδρέου: Η πρώτη αντίδραση μετά την απάντηση της Acun Medya για το εξώδικο που απέστειλε

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου έστειλε εξώδικο στην εταιρεία παραγωγής του «Survivor All Star» λίγες ημέρες μετά την επιστροφή της από τον Άγιο Δομίνικο, μέσω του οποίου τόνισε -μεταξύ άλλων- πως μετά την αποβολή της από το παιχνίδι την κρατούσαν «όμηρο», παρακολουθούσαν την κάθε της κίνηση και της χορηγούσαν τρία ηρεμιστικά τη μέρα.

Από την άλλη, η Acun Medya απάντησε με ανακοίνωση στην πρώην παίκτρια του reality επιβίωσης, ξεκαθαρίζοντας ότι οι ισχυρισμοί της δεν ισχύουν και

πως θα προβεί άμεσα σε νομικές ενέργειες.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Οι ισχυρισμοί που δημοσιοποιήθηκαν σήμερα από πρώην διαγωνιζόμενη του SURVIVOR ALL STAR η οποία αποβλήθηκε κατόπιν παραβίασης των κανόνων είναι φαιδροί, αβάσιμοι και δυσφημιστικοί.

Η εν λόγω διαγωνιζόμενη ουδέποτε κρατήθηκε στην Δομινικανή Δημοκρατία χωρίς την θέλησή της και η Εταιρεία μας έχει ήδη απαντήσει επί όλων αυτών με εξώδικη επιστολή.

Θα δείξουμε μηδενική ανοχή σε αυτού του είδους τις αβάσιμες πράξεις και σε όσους τις αναπαράγουν και θα προβούμε σε όλες τις άμεσες νομικές ενέργειες».

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής, η κάμερα του «Open Weekend» και η Βίκυ Δέτσικα συνάντησαν την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία βρισκόταν μαζί με τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη που στέκεται δίπλα της σε κάθε βήμα και την στηρίζει σε ό,τι κάνει.

Το ζευγάρι ρωτήθηκε σχετικά με τις εξελίξεις, ωστόσο δεν θέλησαν να απαντήσουν κάτι συγκεκριμένο. Συγκεκριμένα, ο Χρήστος Δάντης ρωτήθηκε αρχικά από την δημοσιογράφο αν είναι καλά μετά το ατύχημα που είχε, απαντώντας πως «Είμαι πολύ καλά, ευχαριστώ».

Όταν ρωτήθηκε όμως αν είναι καλά η σύντροφός του, η οποία είχε αποκαλύψει ότι έχει θέματα με τον ύπνο, απάντησε πως δεν είναι καλύτερα σε αυτό το θέμα. Με τη σειρά της, απάντησε το ίδιο και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία στη συνέχεια ευχαρίστησε την Βίκυ Δέτσικα και αποχώρησε από το σημείο με χαμόγελο.

Διαβάστε ακόμα:

Λευτέρης Πετρούνιας: Κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο κύπελλο ενόργανης γυμναστικής

Αγγελική Νικολούλη: Δέχτηκε απειλητικό μήνυμα στον αέρα του «Φως στο τούνελ» -«Δεν απαντώ, φιλάκια…»

Όλγα Κιουρτσάκη: Το όνομα που θα πάρει το μωράκι της -Η πρόβλεψη της Άντζελα Δημητρίου για το φύλο

Keywords
Τυχαία Θέματα