Άσπα: Η αδερφή του Mad Clip απαντά για τα χρήματα που φέρεται να χάθηκαν από την περιουσία του

Η Άσπα, η μικρότερα αδερφή του Mad Clip, που τους τελευταίους μήνες κάνει τα δικά της βήματα στον χώρο της μουσικής, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά «After Dark» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον αδερφό της, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τον Σεπτέμβριο του 2021.

«Ήταν σοκ, δεν το συζητάμε και η απώλεια δεν υπάρχει ούτε και θα αναπληρωθεί και ποτέ. Μείναμε εγώ με τη μητέρα μου και έπρεπε η μια να είναι πιο δυνατή για την άλλη, για να στηρίξει η μια την άλλη. Δυστυχώς είναι ένας

γεγονός για το οποίο δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι όποτε εγώ προχωράω…

Θα συνεχίσουμε με χαμόγελα, αξιοπρέπεια και το κεφάλι ψηλά. Αυτό θα ήθελε και εκείνος. Τον νιώθω ακόμα πολύ ζωντανό μέσα από τη μουσική του, επειδή τα τραγούδια του παίζονται πάρα πολύ ακόμη. Είναι ένα μικρό πλεονέκτημα ότι μπορώ να τον ακούσω και να τον δω σε κάποια συνέντευξη», εξομολογήθηκε η Άσπα.

Όταν ο Θέμης Γεωργαντάς τη ρώτησε, αν ισχύουν οι φήμες που αναφέρουν ότι έχουν χαθεί κάποια χρήματα από την περιουσία του Mad Clip, η Άσπα το διέψευσε: «Δεν ισχύει αυτό, δεν ξέρω γιατί γράφονται αλλά δεν είναι αλήθεια».

Διαβάστε ακόμα:

 Μιχάλης Σαράντης: Η δημόσια εξομολόγηση στη Μαίρη Μηνά και η νέα φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του

 Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς!

 Ο Νίκος Κουρής εξομολογείται: «Είμαι σε μία φάση της ζωής που θέλω να εξαφανιστώ…»

Keywords
Τυχαία Θέματα