Αύγουστος Κορτώ: Η απάντηση στον Μανώλη Μητσιά – «Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει»

Θυελλώδεις αντιδράσεις έχουν προκληθεί με τις δηλώσεις του Μανώλη Μητσιά σχετικά με τους ομοφυλόφιλους. Ο γνωστός ερμηνευτής παραχώρησε συνέντευξη στο «Χαμογέλα και πάλι» και είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν με πειράζει αν κάποιος είναι ομοφυλόφιλος, αρκεί να μην προκαλεί. Κάνε ότι θες στη ζωή, αλλά μην προκαλείς. Κανείς δεν πάει να εξετάσει το βράδυ με ποιόν κοιμάται ο άλλος, ο καθένας έχει τη δική του ζωή και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει, να μην προκαλείς».

Διαβάζοντας αυτές τις γραμμές, ο Αύγουστος Κορτώ θέλησε

να τοποθετηθεί δημόσια, απαντώντας στον Μανώλη Μητσιά και στα όσα υποστήριξε. Ειδικότερα, ο γνωστός συγγραφέας έγραψε σε ανάρτησή του στα social media:

«Ως αδερφή ομολογώ πως έχω προκαλέσει. Ένα καλοκαίρι κυκλοφορούσα με άσπρη κελεμπία, αέρινη, και δροσιζόμουν, μέχρι που ο Τάσος μου επεσήμανε ότι, χωρίς βρακί, φαίνονταν τα πάντα», έγραψε αρχικά ο Αύγουστος Κορτώ και συμπλήρωσε σε ένα σχόλιο: «Επίσης: επειδή κάποιος έχει υπέροχη φωνή δεν σημαίνει πως είναι σοφός. Έλεος με τους ντεμέκ πνευματικούς ανθρώπους και τις παντελώς άσχετες με την πραγματικότητα γνώμες τους».

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

Διαβάστε ακόμα:

 Ασημίνα Ουσταλλί: «Δεν έχω κάνει ροζ βίντεο, έχω σχέση και νιώθω πως αυτό την προσβάλλει»

 Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής ανακοινώνει μια δυσάρεστη απόφαση στη Δρόσω που καταρρακώνεται

 Ράνια Τζίμα: «Δεν αντέχεται η εμμονή και η τοξικότητα που βγάζουν κάποιοι άνθρωποι»

Keywords
Τυχαία Θέματα