Αυλαία για το «Χαμογέλα και πάλι»: Η αποχώρηση της Βουλγαράκη και η συγκίνηση της Χρηστίδου

Το μεσημέρι της Κυριακής (2/7), η Σίσσυ Χρηστίδου και η ομάδα της στο «Χαμογέλα και πάλι» αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό, ολοκληρώνοντας αυτή τη σεζόν.

Λίγα λεπτά πριν πέσουν οι τίτλοι τέλους, η Σίσσυ Χρηστίδου ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές για τον ερχόμενο Σεπτέμβρη, ενώ παράλληλα αποχαιρέτησε και την συνεργάτιδά της, Ελένη Βουλγαράκη,

η οποία την επόμενη τηλεοπτική σεζόν δεν θα βρίσκεται στο πάνελ της ψυχαγωγικής.

Οι  δύο γυναίκες δεν κατάφεραν να κρύψουν τη συγκίνησή τους, καθώς συνεργάζονται τα τελευταία πέντε χρόνια.

«Ήρθε η στιγμή και αυτό το κορίτσι να πάει σε άλλο επαγγελματικό δρόμο. Είναι πολύ δύσκολο για μένα προσωπικά. Την αγαπάω πάρα πολύ», είπε -μεταξύ άλλων- η παρουσιάστρια του Mega και στη συνέχεια προβλήθηκε ένα αφιερωματικό βίντεο για την Ελένη Βουλγαράκη.

Με δάκρυα στα μάτια, η δημοσιογράφος ευχαρίστησε τους πάντες για τη συνεργασία, ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στη Σίσσυ Χρηστίδου.

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να αλλάζουν τα πρόσωπα, καταλαβαίνω πως κάποιες φορές έτσι πρέπει να γίνει»,  είπε κατόπιν η Σίσσυ Χρηστίδου, που ευχαρίστησε δημόσια και τον παραγωγό της εκπομπής, Νίκο Κοκλώνη, του οποίου προβλήθηκε και μαγνητοσκοπημένο μήνυμα στον αέρα.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Ιωαννίδου: «Η Βουγιουκλάκη δεν μπορούσε άλλη όμορφη γυναίκα πλάι της, κλωτσούσε»

Άρης Σερβετάλης: «Η θέση μου ήταν ξεκάθαρη από την αρχή, η παραγωγή γνώριζε»

Βγαλμένο από παραμύθι, δεν θυμίζει Αιγαίο: Το νησί των Δωδεκανήσων που θα σου πάρει τα μυαλά

Keywords
Τυχαία Θέματα