Μπάγια Αντωνοπούλου: «Έγινες 30, τι θα γίνει, κανένα παιδάκι;»

Η Μπάγια Αντωνοπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Μιχάλη Κεφαλογιάννη «Όλα για τη ζωή μας» και μίλησε για τα κοινωνικά στερεότυπα που εξακολουθούν να υπάρχουν μέχρι σήμερα, παρά το γεγονός ότι η κοινωνία έχει εξελιχθεί. Η δημοσιογράφος εξομολογήθηκε ότι από τα 30 και μετά συχνά δέχεται ερωτήσεις για το πότε θα αποκτήσει το δικό της παιδί.

«Μετά τα 30, ενώ έχουμε εξελιχθεί ως κοινωνία, η αλήθεια είναι πως σου κάνουν ερωτήσεις σχετικά με το πότε θα παντρευτείς. “Έγινες 30, τι θα γίνει, κανένα παιδάκι;”. Νομίζω ότι ο γάμος με την έννοια που τον έχουμε μάθει ως

ελληνική κοινωνία γίνεται για τον κοινωνικό περίγυρο και όχι για τον πραγματικά συντροφικό δεσμό», ανέφερε αρχικά η Μπάγια Αντωνοπούλου.

Στη συνέχεια, η δημοσιογράφος του Mega είπε: «Εγώ θα έκανα έναν γάμο, είτε θρησκευτικό, είτε πολιτικό, εάν ήμουν σίγουρη ότι με αυτόν τον άνθρωπο θα ήθελα να γεράσω μαζί. Όχι επειδή ήρθε η ώρα να κάνεις παιδί ή ήρθε η ώρα να αποκατασταθείς. Γι’ αυτό και μέχρι τώρα δεν έχω παντρευτεί. Το έχω δουλέψει μέσα μου, έχω κάνει και ψυχοθεραπεία».

Η Μπάγια Αντωνοπούλου κατέληξε: «Είναι σημαντικό ο καθένας από εμάς να προσπαθήσει να δει τι είναι αυτό που του ταιριάζει».

Διαβάστε ακόμα:

 Μαραθώνιος – Στέλιος Πρασσάς: Ο γηραιότερος μαραθωνοδρόμος είναι 91 ετών

 Τηλεθέαση: «Μάχη» στην prime time ζώνη του Σαββάτου – Ποιος στέφθηκε νικητής

 Ο Ευθύμης Ζησάκης παντρεύεται! Η ρομαντική πρόταση γάμου στη σύντροφό του

Keywords
Τυχαία Θέματα