Μπέττυ Μαγγίρα: Αποκάλυψε ποιος γνωστός ηθοποιός της έκανε προξενιό με τον σύζυγό της

Η Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εκπομπή «Μαμά-δες», στην οποία μίλησε για όλα στην Τζένη Θεωνά. Μεταξύ άλλων, η παρουσιάστρια του Open αποκάλυψε ποιος γνωστός Έλληνας ηθοποιός της έκανε προξενιό με τον σύζυγό της, Δημήτρη Μάζη, με τον οποίο έχουν αποκτήσει δύο κόρες που υπερλατρευούν.

Συγκεκριμένα, η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε στην εκπομπή της ΕΡΤ ότι ο Αντώνης Βλοντάκης ήταν εκείνος που τους έφερε κοντά, αποδεικτύοντας με

αυτό τον τρόπο ότι είναι πολύ καλός στα προξενιά, αφού οι δυο τους είναι μαζί εδώ και πολλά χρόνια και είναι full in love.

«Η γνωριμία μου με τον σύζυγό μου ήταν προξενιό του Αντώνη Βλοντάκη. Με είχε δει ο Δημήτρης σε ένα περιοδικό. Ήθελε ο Αντώνης να με συστήσει στον Δημήτρη και να μας φέρει κοντά αλλά, εγώ δεν ήμουν μόνη μου εκείνο το διάστημα. Περίμενε όμως ο προξενήτης ο σωστός, και έναν χρόνο μετά μας σύστησε.

Όταν τον γνώρισα τον Δημήτρη, δεν “έπεσα” από την καρέκλα. Σταδιακά ήρθε ο έρωτας, γνωρίζοντάς τον. Από την πρώτη στιγμή όμως που ξεκίνησε η σχέση, δε μείναμε ποτέ χώρια. Παντρευτήκαμε μετά από επτά χρόνια σχέσης. Ο σύζυγός μου είναι παιδί της οικογένειας. Είχε μεγαλώσει όμως και σε τέτοια οικογένεια. Κρατούσε μόνος του δυο παιδιά όταν εγώ ήμουν στο YFSF και έλειπα από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Είναι βράχος. Όταν έχεις τον βράχο να ακουμπήσεις, νιώθεις και γοργόνα. Ο Δημήτρης ζηλεύει και δεν το δείχνει. Τα πρώτα χρόνια εκνευριζόμουν πάρα πολύ γιατί εγώ ζήλευα», εξομολογήθηκε η Μπέττυ Μαγγίρα στη συνέντευξή της.

Διαβάστε ακόμα:

Eurovision 2023: Η ανακοίνωση της ΕΡΤ μετά τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό

Victor Vernicos: Η στιγμή που η ελληνική αποστολή τον «φυγαδεύει» μετά τον αποκλεισμό του από τον τελικό της Eurovision

Eurovision 2023: Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας -«Ξεφτιλιστήκαμε με το τραγούδι»

Keywords
Τυχαία Θέματα