Μπέττυ Μαγγίρα για «Survivor All Star»: «Από εκεί που δεν ήθελε τον Σάκη η μαμά της Μαριαλένας, τώρα ζητά εγγόνι»

Οι παίκτες του «Survivor All Star» συναντήθηκαν με τις οικογένειές και τους συντρόφους τους στον Άγιο Δομίνικο, μετά από πέντε μήνες που βρίσκονται μακριά τους.

Τα όσα εκτυλίχθηκαν στο χτεσινό επεισόδιο του reality επιβίωσης προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής (2/6) στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με τη Μπέττυ Μαγγίρα να σχολιάζει τη στιγμή που η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη την ρώτησε αν θα κάνουν εγγονάκι μαζί με τον Σάκη Κατσούλη.

«Η μαμά της Μαριαλένας από εκεί που έβγαινε

πρόπερσι κι έλεγε κι ήταν έξαλλη… Βέβαια είχαν χωρίσει, υπήρχε ένταση στο ζευγάρι και δεν τον ήθελε τον Σάκη. Tώρα ζήτησε μέχρι κι εγγόνι. Να περιορίσεις τα νευράκια σου», είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μακαλιάς ανέφερε: «Είμαι σίγουρος ότι η μαμά τον βλέπει και νικητή. Ρε παιδί μου πρόσεχέ τον να είναι καλά κι αυτός. Πρόσεχε και τον εαυτό σου, αλλά πρόσεχε λίγο τον άνθρωπο που πάει τελικό κα για να είναι νικητής.

Ηρέμησε. Να μην τον μπουστάρει λίγο; Ε θα πει ότι θα είναι ο νικητής. Δεν θέλω να το πω έτσι. Ακούστηκε πολύ σκληρό. Το λέω για την δουλειά, μα είσαι καλός στην δουλειά σου κι όχι για τα λεφτά. Τα παιδιά είναι στα 210 χιλιάρικα κι ένα αυτοκίνητο φέτος».

Διαβάστε επίσης: 

Νόνικα Γαληνέα: Η Finos Film αποχαιρετά την ηθοποιό -«Σήμερα θα ανταμώσει με τον Αλέκο της, καλό ταξίδι»

Ελένη Μενεγάκη για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Ήταν για όλους μας πολύ ξαφνικό, πολύ δύσκολο…»

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Η αποκάλυψη για τον σύζυγό της -«Μου λέει μόνο τα κακά, καμιά φορά με βλέπει στο mute»

Keywords
Τυχαία Θέματα