Μπέττυ Μαγγίρα για Στάθη Σχίζα: «Λέει να μην ασχολούμαστε γιατί είναι απλά ένας χωρισμός, αλλά πηγαίνει στον Αρναούτογλου»

Ο Στάθης Σχίζας  φιλοξενήθηκε στο «The 2night Show» και -μεταξύ άλλων- ρωτήθηκε από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις φήμες χωρισμού από την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Ο πρώην παίκτης του «Survivor All Star» απέφυγε να δώσει ξεκάθαρη απάντηση, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έχουμε ένα εκατομμύριο προβλήματα σαν χώρα και ασχολούνται τώρα αν χώρισε ο Σχίζας με την Παναγιώταρου. Ένα ζευγάρι είμαστε κι εμείς, απλά τυχαίνει να μας γνωρίζει λίγο παραπάνω ο κόσμος. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να πάρει τόσο μεγάλη έκταση. Ένα ζευγάρι ακούστηκε ότι χώρισε, ok! Γιατί το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα;

Δεν

έχω να απαντήσω κάτι. Έχω όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Αυτές τις λεπτομέρειες θα τις κρατήσω για μένα και για την Αλεξάνδρα».

Τα όσα είπε ο Στάθης Σχίζας σχολιάστηκαν το πρωί της Τετάρτης (10/5) στο «Ποιος είναι πρωινιάτικα», με τη Μπέττυ Μαγγίρα να αναφέρει on air:

«Είπε ότι εντάξει ένας χωρισμός είναι, γιατί ασχολούμαστε; Αλλά πηγαίνει στον Αρναούτογλου. Να το πάμε και από την άλλη πλευρά: δεν έχω εγώ δικαίωμα μέσα από το Instagram που είναι δικό μου, προσωπικό ιστολόγιο να πω ό,τι γουστάρω χωρίς να δίνω λογαριασμό στους δημοσιογράφους και στην τηλεόραση;

Άρα την πρόβαλλε τη σχέση του, γιατί του άρεσε πάρα πολύ, το γούσταρε και το ευχαριστιόταν. Είναι ξεκάθαρο ότι ο άνθρωπος αυτός δεν θέλει να πει ότι χώρισαν. Ο Στάθης δεν είπε μη με ρωτάτε, δεν αποφεύγει, μιλάει στις κάμερες. Απλά δεν θέλει να το πει για κάποιον λόγο. Δεν θέλει για να μην το πιστέψει, για να μη διαιωνίζεται, μπορεί να μην είναι σίγουρος για την κατάσταση».

Διαβάστε επίσης:

Βασίλης Γκουρούσης: Θα κινηθεί νομικά για τη διαμάχη Παυλίδου-Παπαγιάννη

Στέλιος Διονυσίου: «Έχω δεχτεί πόλεμο, υπήρχαν συνάδελφοι που ήθελαν να φρενάρουν την καριέρα μου»

Βασίλης Καρράς: Οι πρώτες on camera δηλώσεις μετά την απώλεια 42 κιλών – «Δε φαίνεται ότι είμαι πάρα πολύ καλά;»

Keywords
Τυχαία Θέματα