Χάρης Χριστόπουλος – Ανίτα Μπραντ: Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο τους από το μαιευτήριο!

Πριν από ένα μήνα η Ανίτα Μπράντ έφερε στη ζωή τον δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον Χάρη Χριστόπουλο! Το ζευγάρι θέλησε να κρατήσει μακριά από τα φώτα την είδηση της εγκυμοσύνης και έτσι κανείς δεν γνώριζε πως θα γίνουν γονείς ξανά μέχρι την ημέρα που ήρθε στον κόσμο το αγοράκι τους!

«Άλλο ένα όνειρό μας γίνεται πραγματικότητα. Ακόμη δεν το έχουμε συνειδητοποιήσει 100%. Κρατάμε ένα πλασματάκι στην αγκαλιά μας και σκεφτόμαστε «αυτό τώρα είναι αλήθεια;». Είμαστε συγκινημένοι, είμαστε πραγματικά χαρούμενοι και κάθε μέρα λέμε το ίδιο: “Δεν θέλουμε τίποτα άλλο από τη ζωή”», είχε δηλώσει η

Ανίτα Μπράντ μετά τον ερχομό του μικρού τους πρίγκιπα.

Με τη σειρά του, ο Χάρης Χριστόπουλος είχε εξομολογηθεί πως «το θέλαμε πολύ, το προσπαθήσαμε πολύ και προσευχηθήκαμε πολύ, γι’ αυτό και νιώθουμε τόσο χαρούμενοι. Τελικά, εισακούστηκαν οι προσευχές μας. Είναι ένα θεόσταλτο δώρο και έχουμε μείνει να το χαζεύουμε εκστατικά νιώθοντας ευτυχία και αγάπη. Είμαστε ευλογημένοι».

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός μήνα από τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, η Ανίτα Μπραντ δημοσίευσε το πρωί της Κυριακής 30/4 στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες μέσα από το μαιευτήριο.

View this post on Instagram

A post shared by Anita Brand Makeup&Hair (@anabrand)


«Όσο απίστευτο και να ακούγεται σήμερα κλείνουμε ήδη ένα μήνα που το δεύτερο μας αγγελούδι βρίσκεται στην αγκαλιά μας. Οι μέρες πέρασαν πολύ γρήγορα οι νύχτες όχι και τόσο… Και η αλήθεια είναι πως αποσυνδέθηκα αρκετά αυτή τη φορά από την καθημερινότητα και την πραγματικότητα μέχρι να βρω λίγο τα πατήματά μου με το καινούργιο μωρό και τον Χρηστάκο μαζί», έγραψε στη λεζάντα της εν λόγω ανάρτησής της.

Διαβάστε ακόμα:

Εύη Σαλταφερίδου -Survivor All Star: Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την αποχώρησή της -Φωτογραφίες

Τζένη Μπότση: «Έχω κάνει έναν αγώνα να αποκτήσω αυτό το παιδί»

Ζενεβιέβ Μαζαρί για Γιώργο Καράβα: «Τον έχεις ημίγυμνο μπροστά σου και ασχολείσαι με τη δήλωσή του για την παρουσίαση;»

Keywords
Τυχαία Θέματα