Χάρης Βαρθακούρης: «Δεν θα παρουσίαζα ποτέ ξανά το Big Brother»

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» συνάντησε τον Χάρη Βαρθακούρη και εκείνος απάντησε για το ενδεχόμενο επιστροφής στην τηλεόραση, για το Big Brother, αλλά και την πρόταση που δέχτηκε για το Asia Express.

«Δεν έβλεπα τηλεόραση, όταν δούλευα στην τηλεόραση πόσω μάλλον τώρα που δεν δουλεύω. Δεν έχω ιδέα τι συμβαίνει, βλέπω μόνο αθλητικά και ξένες

σειρές», είπε αρχικά ο επιτυχημένος καλλιτέχνης.

Αναφερόμενος στην επιστροφή στην τηλεόραση, ο τραγουδιστής άφησε να εννοηθεί πως δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του ενώ τόνισε πως δεν θα παρουσίαζε ξανά reality: «Το Big Brother και το Σου Κου Family μου έχει αφήσει μια γεύση που ξέρω ότι δεν θέλω να τη δοκιμάσω ξανά. Καθόλου. Να παρουσιάσω reality το αποκλείω 100%. Το μαγκαζίνο δεν το χάρηκα γιατί προϋποθέτει να παρακολουθείς πολλά πράγματα, τα οποία δεν έχω είτε τον χρόνο είτε τη διάθεση είτε και τα δύο να παρακολουθήσω».

Σχετικά με την αποχή της Αντελίνας Βαρθακούρη από τα τηλεοπτικά δρώμενα, σχολίασε: «Έναν χρόνο που απέχει και η γυναίκα μου από την τηλεόραση είμαστε καλύτερα από ποτέ, πιο ευτυχισμένοι από ποτέ και οι δύο. Για ό,τι αφορά στα επαγγελματικά της γυναίκας μου να ρωτήσετε την ίδια».

Όσον αφορά στο Asia Express είπε: «Αν ήταν να είμαστε στο Asia Express θα έπρεπε ήδη να είχαμε πάει. Με βλέπετε εδώ να κάνω τα live μου. Μου έχει γίνει πρόταση».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Παυλίνα Βουλγαράκη: «Θα έλεγα ότι είμαι ιδιαιτέρως ξινή στις σχέσεις μου»

Ελεονώρα Μελέτη: Ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια που δέχεται η Χριστίνα Μπόμπα -«Αν δούλευε ταμείο σε σούπερ μάρκετ θα έλεγαν η μάνα, η ήρωας»

 Μπέττυ Μαγγίρα: «Ο Δάκης ήταν ο πρώτος που πίστεψε τόσο πολύ σ’ εμένα»

Keywords
Τυχαία Θέματα