Χριστίνα Μπόμπα: To βίντεο με τις δίδυμες κόρες της που προκάλεσε αντιδράσεις -«Είναι πολύ επικίνδυνο και όχι παιχνίδι»

Η Χριστίνα Μπόμπα είναι λάτρης των social media και συνεχώς μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους διάφορα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της, αλλά και όλα όσα την απασχολούν και την προβληματίζουν.

Πρόσφατα, η instagrammer και ο σύζυγός της, Σάκης Τανιμανίδης βρέθηκαν στη Θεσσαλονίκη μαζί με τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα. Κατά την επιστροφή τους από τη συμπρωτεύουσα, η influencer απαθανάτισε τις κορούλες

της στο αεροδρόμιο της Αθήνας, όταν ανέβηκαν στον κινούμενο διάδρομο για την παραλαβή των αποσκευών.

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε το βίντεο στους προσωπικούς της λογαριασμούς στο Tik Tok και στο Instagram, γράφοντας στη λεζάντα: «Περιμένοντας να παραλάβουμε τις βαλίτσες μας γυρνώντας από Θεσσαλονίκη».

@iamchrismpo Περιμένοντας να παραλάβουμε τις βαλίτσες μας γυρνώντας από Θεσσαλονίκη #waitforit #twins #twingirls ♬ Good Vibes (Instrumental) – Ellen Once Again

Και μπορεί οι περισσότεροι ακόλουθοί της να βρήκαν χαριτωμένο το βίντεο με τις μικρές, ωστόσο υπήρχαν και κάποιοι που σχολίασαν πως κάτι είναι επικίνδυνο και ότι στο παρελθόν έχουν γίνει ατυχήματα.

«Είναι πολύ επικίνδυνο και όχι παιχνίδι», «Δεν είναι χαριτωμένο, είναι επικίνδυνο. Έχει γίνει ατύχημα στο παρελθόν με παρόμοιο τρόπο», τις έγραψαν κάτω από τις αναρτήσεις της κάποιοι από τους followers της.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Χριστίνα Μπόμπα διέγραψε το βίντεο από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ στο Tik Tok το άφησε.

Διαβάστε επίσης:

Ελένη Μενεγάκη: Χόρεψε τσιφτετέλι στο πλευρό του Δημήτρη Ουγγαρέζου μπροστά στις σούβλες

Γιάννης Φλωρινιώτης: Η αποκάλυψη για τα σχόλια που δεχόταν για την εκκεντρική του εμφάνιση -«Στην αρχή στενοχωριόμουν»

Πώς κάνω unsuscribe από το δράμα που λέγεται πρώην;

Keywords
Τυχαία Θέματα