Χριστίνα Μπόμπα: Η έξοδος με παίκτη του «Survivor All Star» – «Μας έλειψες»

Η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να ζει μόνιμα στην Αντίπαρο τους τελευταίους μήνες και να κάνει διακοπές μαζί με τις δίδυμες κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα, ωστόσο, συχνά πυκνά – συχνά επισκέπτεται την Αθήνα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών της αλλά και της ανακαίνισης του σπιτιού τους με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Αυτές τις ημέρες, λοιπόν, η ίδια βρίσκεται στην πρωτεύουσα και ασχολείται με τη διαμόρφωση της κουζίνας και τις νέες συσκευές που θα μπουν σε αυτή, όπως αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό

της στο Instagram.

Κάνοντας ένα διάλειμμα από το «τρέξιμο», η Χριστίνα Μπόμπα βρήκε την ευκαιρία να συναντηθεί με έναν καλό φίλο της και πρώην παίκτη του «Survivor All Star». Ο λόγος για τον Ηλία Μπόγδανο! Η επιχειρηματίας είναι κολλητή με τη σύντροφο του τραγουδιστή, Αλεξάνδρα Εξαρχοπούλου, ενώ όλοι μαζί έκαναν παρέα πριν εκείνος μπει στο παιχνίδι.

Με την επιστροφή του, λοιπόν, η Χριστίνα Μπόμπα βγήκε για ποτό με το ζευγάρι, γεγονός που πρόδωσαν οι κοινές φωτογραφίες τους στο Instagram. Ο Ηλίας Μπόγδανος βρίσκεται στη μέση, με τις δύο γυναίκες να ποζάρουν χαμογελαστές και ευδιάθετες στο πλευρό του.

Η Χριστίνα Μπόμπα δεν παρέλειψε να αναφέρει δημόσια πόσο έλειψε ο Ηλίας Μπόγδανος από την παρέα τους!

Διαβάστε ακόμα:

Περικλής Κονδυλάτος: «Υποχρεώθηκα να πάω στον τελικό, δεν ήθελα»

Survivor All Star: Η τυχερή θέση στον τελικό που… βγάζει νικητές

Ελένη Πετρουλάκη: Αποφοίτησε η κόρη της και έβαλε το φόρεμα που φορούσε εκείνη στη βάπτισή της

Keywords
Τυχαία Θέματα