Χριστίνα Μπόμπα: Οι τάσεις που ακολουθεί λίγο πριν γίνει μανούλα -Οδηγός αγοράς για να αντιγράψεις το στιλ της

Η Χριστίνα Μπόμπα διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της και σε λίγες μέρες θα μπει στον 8ο! Η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας που σύντομα θα κρατήσει στην αγκαλιά της τις δύο της κορούλες. Η Χριστίνα γυμνάζεται συχνά και ακολουθεί έναν πολύ υγιεινό τρόπο ζωής ώστε να μην πάρει πολλά κιλά αλλά και να προσφέρει μια σωστή διατροφή στα παιδάκια της. Το στιλ της παραμένει κομψό καθ’όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και η ίδια μας δείχνει ποιες τάσεις εμπιστεύεται σε αυτή τη φάση της ζωής της.

Στο πρώτο look η όμορφη Χριστίνα επιλέγει ένα στενό μαύρο φόρεμα που

τονίζει την κοιλίτσα της που πλέον έχει μεγαλώσει αρκετά. Η ίδια συνδυάζει το φόρεμά της με ένα πουλόβερ μόνο με μανίκια, μια τάση που πολλές influencers αγαπάνε φέτος, και καφέ δερμάτινη τσάντα. Στο δεύτερο look η Χριστίνα Μπόμπα μας δείχνει το bikini body της με μαγιό σε κυπαρισσί απόχρωση και καφτάνι σε πράσινους τόνους με λαχούρια, ένα print που αγαπάμε πολύ αυτή την άνοιξη.

Στο τρίτο look η Χριστίνα Μπόμπα φοράει το τζιν της με oxford πουκάμισο που έχει δέσει στο ύψος της κοιλιάς. Το oxford πουκάμισο είναι ακόμα ένα trend που φοράμε πολύ αυτή τη σεζόν. Τέλος, στο τέταρτο look η παρουσιάστρια ποζάρει με μαύρο flared leggings και t-shirt ενώ ολοκληρώνει το look με sneakers.

Shop the Look

Mαύρο φόρεμα BSB
Αγορά εδώ!

Kιμονό Attrattivo
Αγορά εδώ!

Kιμονό Attrattivo
Αγορά εδώ!

Φόρεμα- πουκάμισο Desiree
Αγορά εδώ!

Πουκάμισο Desiree
Αγορά εδώ!

T-shirt DOCA
Αγορά εδώ!

T-shirt DOCA
Αγορά εδώ!

Διαβάστε ακόμα: Η Fashion Editor του Faysbook.gr σου δείχνει το πιο έξυπνο hack για να ανανεώσεις την τσάντα σου με μια κίνηση – VIDEO

Model Off Duty Looks: Να τι φοράνε τα supermodels εκτός δουλειάς – Tips για να αντιγράψεις το στιλ τους

Τα New Entries της μόδας: Ποια κομμάτια θα φοράς συνέχεια τις επόμενες εβδομάδες;

Keywords
Τυχαία Θέματα