Χριστίνα Κεφαλά: Το αιχμηρό σχόλιο για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και το ξέσπασμα κατά των μαχητών

Η Χριστίνα Κεφαλά συμμετείχε στο «Survivor» του 2021 και το όνομά της έχει πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων και για το «Survivor All Star». Η ίδια παρακολούθησε το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του reality επιβίωσης και με αφορμή την απόφαση των μπλε να ψηφίσουν τον Chris Σταμούλη ως πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Η Χριστίνα Κεφαλά εξέφρασε την έντονη διαφωνία με την απόφασή της, αναφέροντας πως είναι άδικο να ψηφίζεται ένας παίκτης που βρίσκεται μόλις μία εβδομάδα στον Άγιο Δομίνικο και δεν

έχει προλάβει να βρει τους ρυθμούς και τα πατήματά του. Η πρώην παίκτρια, μάλιστα, «κάρφωσε» τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, τονίζοντας πως ενώ βρίσκεται έναν μήνα μέσα στο παιχνίδι δεν έχει καταφέρει να φέρει πολλές νίκες στην ομάδα της.

«Μπράβο άνανδροι. Όλη η ομάδα ψήφισε έναν νέο παίκτη πάλι στη ψηφοφορία, ενώ ξέρουν καλά και οι ίδιοι ότι μετά τις 3 βδομάδες βρίσκουν τα πατήματά τους. Ντροπή. Γιατί δε βγάζετε τη φίλη σας τη Μ που δε το βρίσκει 4 βδομάδες τώρα; Θα σας πω εγώ όλη την αλήθεια φιλαράκια. ΠΑΡΕΑΚΙΑ=ΑΔΙΚΙΑ», έγραψε η Χριστίνα Κεφαλά.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Τζομπανάκη: «Έχω φτιάξει ήδη το μνήμα μου στην Κρήτη»

 Βίκυ Κάβουρα: «Έπεσα θύμα του λογιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος, σοκαρίστηκα»

 Ελένη Φουρέιρα: Η απόφασή της να αποκτήσει παιδί και η εξομολόγηση για τον Αλμπέρτο Μποτία -«Κάπου εκεί αισθάνθηκα πιο έντονα την ανάγκη…»

Keywords
Τυχαία Θέματα