Χριστίνα Κοντοβά: Η συγκινητική ευχή της κόρης της για τα γενέθλιά της

Η Χριστίνα Κοντοβά έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, μιας και στη ζωή της υπάρχει η κόρη της, η Ada. Η γνωστή σχεδιάστρια ρούχων ήθελε να αποκτήσει ένα παιδί μέσω της υιοθεσίας, προσπάθησε πολύ και τα κατάφερε!

Από τον Δεκέμβριο του 2021, μαμά και κόρη βρίσκονται μαζί στην Ελλάδα και απολαμβάνουν την κοινή καθημερινότητά τους. Η Χριστίνα Κοντοβά χαίρεται κάθε πολύτιμη στιγμή μαζί με την Ada και την καμαρώνει μέρα με τη μέρα να μεγαλώνει.

Οι δυο τους συνδέονται από μια

υπέροχη σχέση, είναι δεμένες, αγαπημένες και πάντοτε βρίσκονται η μία στο πλευρό της άλλης. Χθες, η Ada είχε γενέθλια και «έκλεισε» πέντε χρόνια ζωής! Η μαμά της διοργάνωσε ένα δείπνο για τα μέλη της οικογένειας, κατά τη διάρκεια του οποίου η εορτάζουσα έσβησε τα κεράκια της.

Η Χριστίνα Κοντοβά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές φωτογραφίες από τα γενέθλια της κόρης της και αποκάλυψε τη συγκινητική ευχή που έκανε. Μπορεί η Ada να είναι μόλις πέντε ετών, ωστόσο γνωρίζει ήδη ποιο είναι το νόημα της ζωής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Kontova (@ckontova)

«-“Έιντα τι ευχή θα κάνεις;
-Να μεγαλώνουμε όλοι μαζί και να είμαστε μια οικογένεια”.Υπάρχει καλύτερη ευχή;», έγραψε η Χριστίνα Κοντοβά στην ανάρτησή της.

Διαβάστε ακόμα:

 Πτώση Canadair στην Κάρυστο κατά τη διάρκεια πυρόσβεσης – Αγνοούνται οι δύο πιλότοι

 Μαρέβα Μητσοτάκη σε Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Σε ευχαριστώ για όσα μου έμαθες»

 Γαρυφαλλιά Καληφώνη για Χρήστο Μάστορα: «Τον Αύγουστο κλείνουμε έναν χρόνο μαζί»

Keywords
Τυχαία Θέματα