Χρήστος Σπανός – Μελίνα Παιονίδου: Οι τρυφερές αναρτήσεις για την επέτειο του γάμου τους

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για τον Χρήστο Σπανό και τη Μελίνα Παιονίδου, καθώς έχουν επέτειο γάμου. Σαν σήμερα πριν από 20 χρόνια, το ερωτευμένο ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου, επισφραγίζοντας την αγάπη του. Καρπός του έρωτά τους αποτελεί η κόρη τους, Μαρίνα, η οποία ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι.

Ο έρωτας του Χρήστου Σπανού για τη Μελίνα Παιονίδου ήταν κεραυνοβόλος, καθώς, όταν τη συνάντησε στην αίθουσα της δραματικής σχολής, όπου εκείνος ήταν φοιτητής και εκείνη καθηγήτρια, ένιωσε να αλλάζει ο κόσμος, όπως χαρακτηριστικά είχε εξομολογηθεί. Ειδικότερα, μιλώντας

στο περιοδικό ΟΚ!, ο γνωστός ηθοποιός είχε αναφέρει:

«Αν με ρωτούσες όταν ήμουν 20 χρονών, αν θέλω να κάνω οικογένεια, θα απαντούσα: “Αποκλείεται!”. Δεν ήθελα καν να παντρευτώ. Όταν συνάντησα την γυναίκα μου και την ερωτεύτηκα, ήθελα σαν τρελός να γίνει η μητέρα του παιδιού μου. Ήταν αυτό που λέμε μπαμ και κάτω. Η Μελίνα είχε μόλις τελειώσει τις σπουδές της ως μαέστρος και την είχε βάλει ο Νίκος Κούρκουλος να διδάξει μουσική στους τελειόφοιτους της δραματικής σχολής του Εθνικού Θεάτρου.

Εγώ από την πρώτη στιγμή που την είδα, αισθάνθηκα να αλλάζει όλος ο κόσμος μπροστά μου. Αλλά επειδή ήταν καθηγήτριά μου- αν και είμαστε σχεδόν συνομήλικοι- δεν ήθελα να την φέρω σε δύσκολη θέση και κρατούσα κρυφά τα συναισθήματά μου. Της εξομολογήθηκα ότι είμαι ερωτευμένος μαζί της όταν τελείωσα την σχολή και δεν είχαμε τη σχέση δασκάλας-μαθητή».

Ανήμερα, λοιπόν, της επετείου του γάμου τους, τόσο ο Χρήστος Σπανός όσο και η Μελίνα Παιονίδου μοιράστηκαν με τους διαδικτυακούς φίλους τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης κοινές φωτογραφίες τους. «Χρόνια μας πολλά», σημείωσαν στις αναρτήσεις τους και οι followers τους έσπευσαν να τους ευχηθούν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Spanos (@christosspanos)

Διαβάστε ακόμα:

 Άντζελα Γκερέκου: Η φωτογραφία από την πρωινή βόλτα στην Κέρκυρα κι η αλλαγή που αποφάσισε να κάνει

 Adele: Η εξομολόγηση για τον σύντροφό της- «Έχω πάθει εμμονή μαζί του, ποτέ δεν ήμουν τόσο ερωτευμένη»

 Μιχάλης Αεράκης: Ο παπάς του “Σασμού” αποκαλύπτει -«Μου κάνουν πολλές προτάσεις στο Instagram, μέχρι και να εξομολογήσω»

Keywords
Τυχαία Θέματα