Χρήστος Σταϊκούρας: Η περιπέτεια υγείας που τον οδήγησε στο νοσοκομείο -«Οι γιατροί μού είπαν ότι δεν παίζουν με αυτά»

Για την περοπέτεια που πέρασε με την υγεία του πέρσι την Πρωτοχρονιά μίλησε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας.

Συγκεκριμένα, ο ίδιος παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη, όπου -μεταξύ άλλων- απάντησε αν κατά τη διάρκεια της πολιτικής του θητείας αγχώθηκε αρκετά ώστε να έχει θέμα με την υγεία του.

«Μέσα στη ζωή αυτή, ειδικά όταν είσαι στο Υπουργείο Οικονομικών, πρέπει να ‘σαι έτοιμος για όλα. Κι

εγώ είχα μία περιπέτεια υγείας πέρσι, Πρωτοχρονιά μάλιστα έκανα μέσα στο νοσοκομείο αλλά δεν προλαβαίνεις να σκεφτείς. Είχα έναν έντονο πόνο και έκανα αφαίρεση χολής.

Είχαν έναν έντονο πόνο, πήγα μία περιοδεία κάπου, οι γιατροί μού είπαν ότι δεν παίζουν με αυτά τα θέματα, εγώ συνέχισα την περιοδεία, συνέχισε ο πόνος πιο έντονος και όταν γύρισα, έκανα εισαγωγή», είπε αρχικά ο Χρήστος Σταϊκούρας.

Στη συνέχεια, έκανε ένα throwback και μίλησε για την εποχή που έφυγε στο εξωτερικό για σπουδές. «Σε εκείνη την ηλικία έκανα τα περισσότερα, αλλά ήμουν και πιο απελευθερωμένος. Βγήκα λίγο παραπάνω και πρέπει να σας πω, ότι και η κόρη μου πρέπει να κάνει αλητείες. Οι αλητείες πρέπει να γίνονται την κατάλληλη χρονική στιγμή, στην κατάλληλη ηλικία, γιατί όλοι παίρνουμε μαθήματα από αυτές, έτσι ώστε να κάνουμε λιγότερα λάθη μεγαλώνοντας», εξομολογήθηκε.

Διαβάστε ακόμα:

Εριέττα Κούρκουλου: «Έμεινα ξάγρυπνη, με έπνιγαν οι σκέψεις…»

Νίκος Μουτσινάς – Ματίνα Νικολάου: Οι on air ευχές στη Ζέτα Μακρυπούλια για τη γιορτή της

Βόζεμπεργκ για Γεωργούλη: «Η γυναίκα είχε σοβαρά χτυπήματα και δεν μπορούσε για μήνες να δει κανέναν»

Keywords
Τυχαία Θέματα