Χρήστος Βαλαβανίδης: Η στιγμή που έφτασε κοντά στον θάνατο και ο συνάδελφος που του έσωσε τη ζωή

Για την περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του μίλησε ο Χρήστος Βαλαβανίδης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε. Μέσα σ’ όλα, ο γνωστός ηθοποιός εξομολογήθηκε στην On Time και στη Σίσσυ Μενεγάτου όταν το 2015 ήταν μία πολύ δύσκολη χρονιά για εκείνον, ενώ παράλληλα αποκάλυψε ποιος του έσωσε τη ζωή.

Επιπρόσθετα, ο Χρήστος Βαλαβανίδης τόνισε πως τότε φοβήθηκε πολύ τον θάνατο, καθώς ένιωσε ότι βρισκόταν πολύ κοντά σε αυτόν, ωστόσο κατέληξε λέγοντας πως τώρα δεν τον φοβάται πια.

Όσα είπε ο Χρήστος Βαλαβανίδης
στη συνέντευξή του

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή σας;

Η πιο δύσκολη στιγμή μου ήταν το 2015 που έπαθα εγκεφαλικό όταν έπαιζα στη θεατρική παράσταση «Toc Toc». Ήμουν στο καμαρίνι μου, ένιωσα αδιαθεσία και με βούτηξε ο Κώστας Σπυρόπουλος και με πήγε στο νοσοκομείο. Μου έσωσε την ζωή και τον ευχαριστώ για αυτό. Όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο, χάνεις τον κόσμο. Δεν ξέρεις πού είσαι, πού βρίσκεσαι,. Είναι ένας θάνατος. Προθάλαμος θανάτου.

Τι σκεφτόσασταν εκείνη την στιγμή;

Να μην μείνω σακάτης.

Όταν περάσατε από αυτή την μεγάλη περιπέτεια με την υγεία σας, άλλαξε κάτι μέσα σας, στον χαρακτήρα σας ή στον τρόπο που βλέπετε την ζωή;

Άλλαξε. Παλιά ήμουν οξύθυμος, εξωτερικευόμουν πολύ εύκολα αλλά σταμάτησα. Έγινα πιο ήπιος στις αντιδράσεις μου.

Φοβηθήκατε τον θάνατο από την στιγμή που περάσατε στον προθάλαμό του, τον «χαιρετήσατε» και βγήκατε από εκεί; Τον φοβάστε περισσότερο ή λιγότερο πια;

Ε, βέβαια τον φοβήθηκα τον θάνατο. Είχα την τύχη όμως να μη θελήσει ακόμα ο Άγιος Πέτρος να με κρατήσει. Τώρα δεν τον φοβάμαι πια.

Διαβάστε ακόμα:

Παρασκευή Κερασιώτη: Με δάκρυα στα μάτια ανήμερα των γενεθλίων της -«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο…»

Εριέττα Κούρκουλου: «Αυτή η ανάρτηση από την Ελεονώρα Μελέτη μίλησε στην καρδιά μου»

Γρηγόρης Γκουντάρας: Απαντά στα υβριστικά μήνυμα που δέχτηκε για τη φωτιά στο Λαγονήσι

Keywords
Τυχαία Θέματα