Χρήστος Βασιλόπουλος: Η νέα φωτογραφία με την εγκυμονούσα σύντροφό του και οι σκέψεις του λίγο πριν γεννηθεί το παιδί τους!

Πριν λίγο καιρό, ο γοητευτικός Χρήστος Βασιλόπουλος είχε αποκαλύψει στον αέρα του Πρω1νού πως πολύ σύντομα θα γίνει μπαμπάς.

Δείτε ΕΔΩ όσα είχε πει στην εκπομπή!

Η αγαπημένη του Sarah θα φέρει σύντομα στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και ο ηθοποιός είναι ενθουσιασμένος.

Μοιράστηκε μάλιστα με τους διαδικτυακούς του φίλους τις σκέψεις που κάνει για τον ερχομό του παιδιού τους, όπως για τα χαρακτηριστικά που θα πάρει από τον καθένα, αφού εκείνος είναι μελαχρινός, ενώ η αγαπημένη του κατάξανθη και με ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα.

«Πλησιάζουμε πολύ στην ημερομηνία

του τοκετού και είμαι ενθουσιασμένος! Κοιτώντας εμάς και τα χρώματά μας, πώς λέτε να μοιάζει το παιδί μας; Σε ευχαριστώ Σάρα μωρό μου για αυτό το μοναδικό δώρο ζωής! Σε αγαπώ!», έγραψε στη λεζάντα της νέας φωτογραφίας του στο instagram μαζί με την εγκυμονούσα αγαπημένη του.

Δείτε την ανάρτησή του:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

We’re getting very close to our due date and I’m soooo stoked!Looking at the two of us and our colors,how do you think our baby is gonna look like?Thank you baby @oncolourground for this once in a lifetime gift ! I love you #duedate #pregnancy #couplesgoals #partnerincrime #parentstobe #dadtobe #fatherhood #family #love #balance #christosvasilopoulos #LA #greekactors #beverlyhills #parenthood #daddy #8monthspregnant

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christos Vasilopoulos (@vasilo1) στις 6 Μάι, 2020 στις 10:00 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

Λάουρα Νάργες: Η πρώτη της βόλτα μετά από 55 ημέρες καραντίνας!

Kobe Bryant: Συγκλονίζει η σύζυγός του – Ανακάλυψε γράμμα του για τα γενέθλιά της

Έφυγε από τη ζωή πασίγνωστη τραγουδίστρια έπειτα από εγκεφαλικό

Keywords
Τυχαία Θέματα