Δανάη Μπάρκα: Η απάντηση στα αρνητικά σχόλια που έγιναν για τη μητέρα της, Βίκυ Σταυροπούλου

Όπως έγινε γνωστό η Βίκυ Σταυροπούλου θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Μαρία Πενταγιώτισσα», απόφαση που προκάλεσε ποικίλα σχόλια τις προηγούμενες ημέρες. 

Η ηθοποιός ανέλαβε τον ρόλο μετά την απόφαση της Ελένης Καστάνη να αποχωρήσει από την παράσταση, έτσι έχει πολύ λίγες ημέρες στη διάθεση τηςγια να μάθει τον ρόλο της.

Στην ίδια παράσταση πρωταγωνιστεί και η κόρης της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, η οποία παραχώρησε συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαίρη Αρώνη. Για την παράσταση, ανέφερε: “Έχουμε πολύ άγχος για την παράσταση για πολλούς λόγους, φαίνεται το άγχος, έχω βγάλει

και έρπη”!

Όσο για την αποχώρηση της Ελένης Καστάνη, είπε: “Ξεκινήσαμε πρόβες με την Ελένη Καστάνη. Ήταν πολύ ξαφνικό, δεν ξέρουμε τους λόγους που αποχώρησε. Για δικούς της λόγους αποφάσισε να μην βρίσκεται κοντά μας. Δεν είχα καταλάβει κάτι, γελούσαμε συνέχεια στις πρόβες και βγάζαμε βιντεάκια. Όταν το έμαθα είπα πως από εκεί που η οικογένεια ήταν να βγει όλη στους δρόμους, θα μείνουμε όλοι σπίτια μας”!

Μάλιστα, αποκάλυψε πως πρότεινε τη μητέρα της για τον ρόλο, καθώς γνώριζε πως ήταν δύσκολο να βρεθεί κάποιος τελευταία στιγμή: “Είχα προτείνει στον Χρήστο να παίξει η Βίκυ και με τα χίλια ζόρια την πείσαμε. Έστελνα μηνύματα στη μαμά μου για να την πείσω και της έκανα επίκληση στο συναίσθημα μαζί με τους υπόλοιπους ηθοποιούς. Η μαμά μου έμαθε πολύ γρήγορα τα λόγια, ήταν καχύποπτα έτοιμη”.

Φυσικά, αναφέρθηκε και στα αρνητικά σχόλια που έγιναν μετά την απόφαση να πάρει η Βίκυ Σταυροπούλου τον ρόλο: “Κάνω πως δεν ακούω τα σχόλια κάποιων καλοθελητών. Μου κάνει εντύπωση που σε αυτές τις εποχές αντί να είμαστε όλοι ενωμένοι, μας βγαίνουν διχόνοιες και κατινιές”!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα και τα όσα είπε για το πώς νιώθει που θα συνεργαστεί με τη μητέρα της:

Διαβάστε ακόμη:

“Η Τζένη Μπαλατσινού και ο Βασίλης Κικίλιας δεν με κάλεσαν στον γάμο τους”! 

Ένταση στο Πρω1νό μετά τη δήλωση της Μαρίας Κορινθίου για την Επίδαυρο 

Γιώργος Αγγελόπουλος: Αποκαλύπτει εάν έχει κάνει one night stand με θαυμάστρια του! 

Keywords
Τυχαία Θέματα