Δανάη Μπάρκα: Ο καλεσμένος που δεν ήθελε με τίποτα στην εκπομπή της -«Δεν έχω ταραχτεί ξανά έτσι»

Σε μια αποκάλυψη προχώρησε σήμερα (1/11) το πρωί η Δανάη Μπάρκα μέσα από την πρωινή της εκπομπή στο Mega.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια έκανε γνωστό ότι την πρώτη χρονιά του «Πάμε Δανάη» υπήρξε η πιθανότητα να βρεθεί καλεσμένος στη εκπομπή ένας άνθρωπος με τον οποίο η ίδια και η ομάδα της δεν αισθάνονταν και τόσο άνετα συναντηθούν και να συνομιλήσουν.

«Είναι πολύ αμήχανο να πρέπει να πεις όχι για έναν άνθρωπο. Αν θυμάσαι, την πρώτη μας χρονιά, φυσικά και δεν θα αναφερθώ σε όνομα, είχε υπάρξει μια περίπτωση και

ήταν η πρώτη φορά που είχα διαφωνήσει με τους ανθρώπους της εκπομπής που τον ήθελαν σώνει και ντε.

Είχαν μια ιδέα και το είχαν πει χωρίς να το ξέρουμε εμείς ότι θα έρθει ο τάδε άνθρωπος καλεσμένος. Τότε η πρώτη φορά και η τελευταία, ποτέ δεν έχω ξαναταραχτεί έτσι, που είπα “παιδιά, τι θα πούμε εμείς με αυτόν τον άνθρωπο; Θα έρθει, τι θα πω εγώ ή ο Άρης σε έναν άνθρωπο…”, δεν μπορώ, δεν…», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μπορεί όντως εκείνο το πρόσωπο να πούλαγε σαν εμφάνιση, αλλά το θέμα είναι τι κάνεις; Για να πουλήσεις πας ενάντια στο τι θα ήθελε να βλέπει το παιδί σου από το σπίτι και στο μέσα σου; Ή λες δεν πειράζει, ας μείνουμε σε αυτό που είμαστε και ας πάμε όπως μπορούμε».

Ο Άρης Καβατζίκης τόνισε από την πλευρά του πως «δεν ήρθε τελικά».

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου: «Έχουν γράψει για μένα ότι είμαι ομοφυλόφιλη με περούκα και ιερόδουλη»

Νίκος Νικολάου: Όσα είπε δύο χρόνια μετά τα δημοσιεύματα περί σεξουαλικής παρενόχλησης -«Ήταν μία αίολη ψευδής καταγγελία»

Πρωινό μας 1/11: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Βάσια Μαυράκη

Keywords
Τυχαία Θέματα