Δανάη Μπάρκα: Της έσπασαν το αυτοκίνητο -«Σοκαρίστηκα! Είναι βίαιο…»

Αντιμέτωπη με ένα πολύ δυσάρεστο περιστατικό ήρθε την περασμένη εβδομάδα η Δανάη Μπάρκα.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της στο Mega ότι της έσπασαν το αυτοκίνητo και γι’ αυτόν τον λόγο βρέθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα. Η ίδια έκανε γνωστό ότι τις πήραν κάποια πράγματα από το πορτ-μπαγκάζ και ότι όλη αυτή η περιπέτεια την τάραξε αρκετά.

«Δεν πέρασα ωραία το σαββατοκύριακο, γιατί την Παρασκευή το βράδυ μού έσπασαν το αυτοκίνητο γι’ άλλη μια φορά, δεν ξέρω τι γίνεται. Αλλά έχω βρει

εγώ τους ανθρώπους μου εκεί και από την έρευνα που έκανα, γιατί δεν το έκαναν μόνο για μένα, ρώτησα όλους τους φίλους μου από το Χαλάνδρι. Ευτυχώς στο τμήμα Χαλανδρίου ήταν υπέροχοι και εξαιρετικοί. Μου έσπασαν το αυτοκίνητο έξω από το σπίτι μου», είπε αρχικά η Δανάη Μπάρκα.

«Μου πήραν και κάποια πράγματα που είχα στο πορτ μπαγκάζ, όχι σημαντικά. Ήμουν πολύ ταραγμένη, είχα γυρίσει και αργά, πρέπει να έγινε στο 3ωρο που κοιμήθηκα.

Γύρισα πολύ αργά και κατέβηκα πολύ νωρίς. Και λίγο με τάραξε, είναι βίαιο… Μπήκα στο αμάξι, δεν είχα καταλάβει τίποτα και ξαφνικά βλέπω τα τζάμια, σοκαρίστηκα!», πρόσθεσε στη συνέχεια η γνωστή παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Ιωάννα Μαλέσκου: Οι φωτογραφίες από τον πολιτικό γάμο της με τον Κωνσταντίνο Δανιά

Στάθης Σχίζας -Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Ήρθε το τέλος στη σχέση τους;

Χρυσούλα Διαβάτη για υπόθεση Γεωργούλη: «Θυμούνται όλες μετά από χρόνια ότι κάποιος τις βίασε»

Keywords
Τυχαία Θέματα